kako do dobrega računovodja

Povejte nam, kaj mislite o nas, kako bi nas še izboljšali, predlagajte vsebine ...
Odgovori
dani
Novinec
Novinec
Kraj: Slovenia

kako do dobrega računovodja

Odgovor Napisal/-a dani »

mogoče se zdi komu čudno,vseeno pa vas prosim za pomoč.Smo podjetje ki zaposluje 50 ljudi (stalno zaposlenih) v storitveni dejavnosti.Že 2 leti se trudimo v naš kolektiv sprejeti računovodkinjo kateri bi lahko zaupali naše poslovanje,vendar pa nimamo sreče.Če imate predloge mnenja mi jih prosim posredujte.
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

No lahko dam nasvet, samo bi potrebovala nekaj več podrobnosti.
Lahko se mi javiš na mojo elektronsko pošto, ki je vnešena notri. to narediš tako (no mogoče znaš), da dvakrat klikneš na moje ime in jo boš dobil, vendar moraš biti za to prijavljen. Tudi prijava je enostavna. Če pa ne napiši na forumu in ti jo bom posredovala preko tvoje.
Pozdrav
Lilijana
dvidic
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a dvidic »

Pozdravljeni!
Če bi radi sodelovali z osebo z dolgoletnimi izkušnjami kot samostojna računovodkinja v privatnih podjetjih, se lahko oglasite na e-mail oz. pokličete na tel. 01 5283-501 .
Lep pozdrav! Darja
ekonomist
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ekonomist »

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal dani</i>
<br />mogoče se zdi komu čudno,vseeno pa vas prosim za pomoč.Smo podjetje ki zaposluje 50 ljudi (stalno zaposlenih) v storitveni dejavnosti.Že 2 leti se trudimo v naš kolektiv sprejeti računovodkinjo kateri bi lahko zaupali naše poslovanje,vendar pa nimamo sreče.Če imate predloge mnenja mi jih prosim posredujte.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Odgovori