kako do dobrega računovodja
kako do dobrega računovodja
mogoče se zdi komu čudno,vseeno pa vas prosim za pomoč.Smo podjetje ki zaposluje 50 ljudi (stalno zaposlenih) v storitveni dejavnosti.Že 2 leti se trudimo v naš kolektiv sprejeti računovodkinjo kateri bi lahko zaupali naše poslovanje,vendar pa nimamo sreče.Če imate predloge mnenja mi jih prosim posredujte.
-
Gost
No lahko dam nasvet, samo bi potrebovala nekaj več podrobnosti.
Lahko se mi javiš na mojo elektronsko pošto, ki je vnešena notri. to narediš tako (no mogoče znaš), da dvakrat klikneš na moje ime in jo boš dobil, vendar moraš biti za to prijavljen. Tudi prijava je enostavna. Če pa ne napiši na forumu in ti jo bom posredovala preko tvoje.
Pozdrav
Lilijana
Lahko se mi javiš na mojo elektronsko pošto, ki je vnešena notri. to narediš tako (no mogoče znaš), da dvakrat klikneš na moje ime in jo boš dobil, vendar moraš biti za to prijavljen. Tudi prijava je enostavna. Če pa ne napiši na forumu in ti jo bom posredovala preko tvoje.
Pozdrav
Lilijana
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal dani</i>
<br />mogoče se zdi komu čudno,vseeno pa vas prosim za pomoč.Smo podjetje ki zaposluje 50 ljudi (stalno zaposlenih) v storitveni dejavnosti.Že 2 leti se trudimo v naš kolektiv sprejeti računovodkinjo kateri bi lahko zaupali naše poslovanje,vendar pa nimamo sreče.Če imate predloge mnenja mi jih prosim posredujte.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
<br />mogoče se zdi komu čudno,vseeno pa vas prosim za pomoč.Smo podjetje ki zaposluje 50 ljudi (stalno zaposlenih) v storitveni dejavnosti.Že 2 leti se trudimo v naš kolektiv sprejeti računovodkinjo kateri bi lahko zaupali naše poslovanje,vendar pa nimamo sreče.Če imate predloge mnenja mi jih prosim posredujte.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">