"Pomisli no malo!"
"Meni ni potrebno misliti. Jaz sem blondinka!"
"Prejšnji teden je blondinka skočila iz vrha stolpnice. Hotela je preizkusiti nove Allways vložke s krilci."
Blondinka pride k zdravniku.
"Snemite že te slušalke od walkmana z glave!" ji reče doktor.
"Ne morem, saj so življenjsko pomembne!"
Doktor kljub temu prime slušalke in jih blondini vzame z glave. Takrat blondinka prične globoko zajemati sapo, v obraz pa postane popolnoma modra in hlasta za zrakom. Doktor ničesar več ne razume. Da si slušalke na glavo in sliši: "Vdihni....izdihni...vdihni...izdihni...!"
Blondinka se sprehaja po cesti, naenkrat pa se pojavijo vesoljčki iz NLP in jo odpeljejo v svoje plovilo. Odločili so se, da bodo proučili človeško bitje. Blondinko uspavajo in ji prerežejo glavo, v njej pa najdejo le eno samo žičko. Z različnimi aparaturami pregledujejo žičko in se čudijo. Analizirajo sestavo žičke, nato pa eden le vzame klešče in žičko preščipne. In kaj se je zgodilo? Blondinki so odpadla ušesa.
Dve blondinke se sprehajata po deželi ko v krompirjevi njivi zagledata tretjo blondinko, ki sedi v čolnu in vpije na pomoč.
"Vidiš, to je sramota za nas blondinke! Zaradi takšnih kot je tale si ljudje izmišljujejo šale o blondinkah in se nam posmehujejo!" se jezi prva blondinka
"Ja, tako je!" ji odgovori druga. "Če bi znala plavat bi odplavala do nje in ji prisolila nekaj zaušnic!"
PA DA NE BI BILO KAKŠNE ZAMERE...TUDI JAZ SEM BLONT