Mi poslujemo s NKBM in do danes še nismo imeli nekih posebnih težav - so uslužni, prijazni, po potrebi tudi pohitijo s kakšnimi krediti ipd...vendar je res tudi to, da smo velika firma s dobro bilanco, tko da je tak odnos morda odvisen tudi od tega.
Osebno pa poslujem s Abanko in njih ne morem prehvaliti. Na moji enoti osebje izredno izredno prijazno, pri urejanju stanovanjskega kredita so mi nudili več svetovanja in uslug, kot bi mi jih bili dolžni (rešili so me pred eno zelo pomembno komplikacijo, do katere bi definitivno prišlo v prihodnosti - namreč stanovanja nikoli ne bi mogla vpisati v zemljiško knjigo, kar ni hec, ane), trudijo se pomagati na en in tisoč način. Jst osebno pa nisem stranka A bonitete, tako, da se tudi "pri tamalih" pozna res prijeten odnos. In tudi nobenega poznanega nimam pri njih

Pred tem sem bila komitent NLB - tam je samo osebje sicer bilo prav tako prijazno, ampak urejanje česarkoli je pa bilo hudičevo delo in čista potrata živcev. Ob fiasku s programsko opremo pa se je situacija tako poslabšala, da sem prestopila.