PROGRAM ZA OBRAČUN PLAČ
Moderator: Mirko Zbačnik
PROGRAM ZA OBRAČUN PLAČ
Spoštovani!
Zanima me, katere programe za obračun plač uporabljate, kako ste z njimi zadovoljni .
lp
Zanima me, katere programe za obračun plač uporabljate, kako ste z njimi zadovoljni .
lp
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Če je kdo res zadovoljen s programom, naj "potok" sporoči prek zasebnih spročil. 
P.S: Urša, večkrat sem v dilemi, kaj pomeni "reklamiranje"; je to reklama za izdelek, ali pomeni, da z njim nismo zadovoljni in ga reklamiramo.
P.S: Urša, večkrat sem v dilemi, kaj pomeni "reklamiranje"; je to reklama za izdelek, ali pomeni, da z njim nismo zadovoljni in ga reklamiramo.

Nazadnje spremenil Mirko Zbačnik, dne 13 Apr 2005, 13:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Dober progrma z katerim si tudi zadovoljen je zelo težko najti. Ko sem jih jaz izkala sem vse prebrskala in porabila veliko časa in energije.
Našla sem takega s katerim sem zadovoljna.
Najti program se mi zdi kar zahtevno delo. Vsi se hvalijo, da je njihov najboljši.
Vprašanje je tudi koliko denarja ste pripravljeni dati in kakšen obseg dela imate.
Veliko sreče. Sanja
Našla sem takega s katerim sem zadovoljna.
Najti program se mi zdi kar zahtevno delo. Vsi se hvalijo, da je njihov najboljši.
Vprašanje je tudi koliko denarja ste pripravljeni dati in kakšen obseg dela imate.
Veliko sreče. Sanja
Mirko se strinjam z vami. To je vendar forum kjer si izmenjamo informacije, kar pomeni tudi pohvala ali graja določenega izdelka. Ko je tekla razprava o bankah se to nikomur ni zdelo reklamiranje, pa je po vseh pravilih bilo. Jaz imam pač srečo, da sem s programom ki ga uporabljam zadovoljna, kaj pa če temu ne bi bilo tako. Kje drugje kot tukaj zvedeti kaj drugi sotrpini uporabljajo?
Samo v razmislek.
Samo v razmislek.
Zakaj so na tem forumu račnalniški programi podvrženi prepovedi reklame?
Mislim, da je to Nina že razložila. Ta portal tudi prodaja in razvija računalniške programe. Torej, da na njihovi strani reklamiramo njihovo konkurenco bi bil čisti absurd. Sam pač delam v računalniškem podjetju in ponujamo program za plače, vendar zaradi zgornjih razlogov mi ne pade na pamet tukaj oglaševati. Hvaležen sem jim že za postavitev tega foruma.
Mislim, da je to Nina že razložila. Ta portal tudi prodaja in razvija računalniške programe. Torej, da na njihovi strani reklamiramo njihovo konkurenco bi bil čisti absurd. Sam pač delam v računalniškem podjetju in ponujamo program za plače, vendar zaradi zgornjih razlogov mi ne pade na pamet tukaj oglaševati. Hvaležen sem jim že za postavitev tega foruma.
LP, Jam
www.informatiki-on.net
www.informatiki-on.net
Po mojem mnenju je tudi anti-propaganda (beri: izražanje nezadovoljstva z izdelkom) reklamiranje!elektrik napisal/-a: P.S: Urša, večkrat sem v dilemi, kaj pomeni "reklamiranje"; je to reklama za izdelek, ali pomeni, da z njim nismo zadovoljni in ga reklamiramo.
katrijn napisal/-a:Ko je tekla razprava o bankah se to nikomur ni zdelo reklamiranje
Meni se pač zdi tudi tema o bankah reklamiranje, pa tista o šolah, ki bodo organizirale študij za računovodje, pa še kakšna bi se našla!
Urša 

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Urša, ravno danes sem bral v novem IKS-u članek "Je novo vedno tudi boljše" in se mi je porodilo naslednje vprašanje. Seveda sem takoj prijel v roke slovar, ki navaja, da je to v bistvu dvopomenka. No, tudi v prejšnjem sestavku reklamiram. Včasih je težko določiti ločnico, še posebno, če gre za edino našo strokovno revijo.

Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Vsako temo, ki samo "diši" po oglaševanju, predebatiramo takoj, ko jo opazimo. In če se nam zdi dovolj koristna (banke, šolanje), jo dovolimo.
Oglaševanja računovodskih servisov ne dovolimo, ker imamo na glavni strani portala posebno rubriko za oglaševanje servisov.
Kar se pa programov za plače tiče, vam je pa že Jambolaja pojasnil.
PS: Kar se pa tiče reklamiranja: glagol je res enak, vendar pa je en pomen povezan s samostalnikom reklama, drugi pa s samostalnikom reklamacija
Oglaševanja računovodskih servisov ne dovolimo, ker imamo na glavni strani portala posebno rubriko za oglaševanje servisov.
Kar se pa programov za plače tiče, vam je pa že Jambolaja pojasnil.
PS: Kar se pa tiče reklamiranja: glagol je res enak, vendar pa je en pomen povezan s samostalnikom reklama, drugi pa s samostalnikom reklamacija