PROGRAM ZA OBRAČUN PLAČ

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
potok
Začetnik
Začetnik
Kraj: Slovenia

PROGRAM ZA OBRAČUN PLAČ

Odgovor Napisal/-a potok »

Spoštovani!

Zanima me, katere programe za obračun plač uporabljate, kako ste z njimi zadovoljni .

lp
ursamodic
Moderatorka študentskega kotička

Odgovor Napisal/-a ursamodic »

Reklamiranje na tem forumu ni dovoljeno, zato ne smemo povedati!
Urša SlikaSlika
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Če je kdo res zadovoljen s programom, naj "potok" sporoči prek zasebnih spročil. :wink:

P.S: Urša, večkrat sem v dilemi, kaj pomeni "reklamiranje"; je to reklama za izdelek, ali pomeni, da z njim nismo zadovoljni in ga reklamiramo. Slika
Nazadnje spremenil Mirko Zbačnik, dne 13 Apr 2005, 13:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
sanja
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a sanja »

Dober progrma z katerim si tudi zadovoljen je zelo težko najti. Ko sem jih jaz izkala sem vse prebrskala in porabila veliko časa in energije.
Našla sem takega s katerim sem zadovoljna.
Najti program se mi zdi kar zahtevno delo. Vsi se hvalijo, da je njihov najboljši.
Vprašanje je tudi koliko denarja ste pripravljeni dati in kakšen obseg dela imate.

Veliko sreče. Sanja
katrijn
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a katrijn »

Mirko se strinjam z vami. To je vendar forum kjer si izmenjamo informacije, kar pomeni tudi pohvala ali graja določenega izdelka. Ko je tekla razprava o bankah se to nikomur ni zdelo reklamiranje, pa je po vseh pravilih bilo. Jaz imam pač srečo, da sem s programom ki ga uporabljam zadovoljna, kaj pa če temu ne bi bilo tako. Kje drugje kot tukaj zvedeti kaj drugi sotrpini uporabljajo?
Samo v razmislek.
jambolaja
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a jambolaja »

Zakaj so na tem forumu račnalniški programi podvrženi prepovedi reklame?
Mislim, da je to Nina že razložila. Ta portal tudi prodaja in razvija računalniške programe. Torej, da na njihovi strani reklamiramo njihovo konkurenco bi bil čisti absurd. Sam pač delam v računalniškem podjetju in ponujamo program za plače, vendar zaradi zgornjih razlogov mi ne pade na pamet tukaj oglaševati. Hvaležen sem jim že za postavitev tega foruma.
ursamodic
Moderatorka študentskega kotička

Odgovor Napisal/-a ursamodic »

elektrik napisal/-a: P.S: Urša, večkrat sem v dilemi, kaj pomeni "reklamiranje"; je to reklama za izdelek, ali pomeni, da z njim nismo zadovoljni in ga reklamiramo. Slika
Po mojem mnenju je tudi anti-propaganda (beri: izražanje nezadovoljstva z izdelkom) reklamiranje! :ssirok:
katrijn napisal/-a:Ko je tekla razprava o bankah se to nikomur ni zdelo reklamiranje

Meni se pač zdi tudi tema o bankah reklamiranje, pa tista o šolah, ki bodo organizirale študij za računovodje, pa še kakšna bi se našla!
Urša SlikaSlika
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Urša, ravno danes sem bral v novem IKS-u članek "Je novo vedno tudi boljše" in se mi je porodilo naslednje vprašanje. Seveda sem takoj prijel v roke slovar, ki navaja, da je to v bistvu dvopomenka. No, tudi v prejšnjem sestavku reklamiram. Včasih je težko določiti ločnico, še posebno, če gre za edino našo strokovno revijo.
Slika
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Vsako temo, ki samo "diši" po oglaševanju, predebatiramo takoj, ko jo opazimo. In če se nam zdi dovolj koristna (banke, šolanje), jo dovolimo.

Oglaševanja računovodskih servisov ne dovolimo, ker imamo na glavni strani portala posebno rubriko za oglaševanje servisov.

Kar se pa programov za plače tiče, vam je pa že Jambolaja pojasnil.

PS: Kar se pa tiče reklamiranja: glagol je res enak, vendar pa je en pomen povezan s samostalnikom reklama, drugi pa s samostalnikom reklamacija :spomezik:
Odgovori