spremembe novega dohodninskega zakona

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
place
Nov član
Nov član

spremembe novega dohodninskega zakona

Odgovor Napisal/-a place »

Ali morebiti ima kdo kaksen naslov, kjer bi bil napisan celoten novi dohodninski zakon za leto 2005 in hkrati tudi spremembe, ki jih ima v primerjavi s predhodnim?
jasnak

Re: spremembe novega dohodninskega zakona

Odgovor Napisal/-a jasnak »

place napisal/-a:Ali morebiti ima kdo kaksen naslov, kjer bi bil napisan celoten novi dohodninski zakon za leto 2005 in hkrati tudi spremembe, ki jih ima v primerjavi s predhodnim?
http://zakonodaja.gov.si/rpsi/r03/predpis_ZAKO4413.html
Lp - Jasna
ursamodic
Moderatorka študentskega kotička

Odgovor Napisal/-a ursamodic »

http://www.dz-rs.si/si/aktualno/spremlj ... edila.html

nato klikneš črko D, izbereš pravi zakon in nato klikneš še "zadnje beesedilo" (v zgornjem desnen kotu)
Urša SlikaSlika
place
Nov član
Nov član

c

hvala obema!

Sem si pogledal celoten zakon in moram reci, da je tega res dosti vec kot sem mislil. V bistvu moram v seminarsko nalogo vkljuciti samo spremembe, ki so bile storjene v primerjavi s prejsnjim zakonom. Ali so kje napisane samo te spremembe mogoce?

Sem mislil dodati se kaj iz celotnega zakona, je tole tako dolgo, da bom dal komaj spremembe lahko notri, kaj sele celega:).
rezerva
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a rezerva »

V knjižnici pobrskaj za revijo Denar, je bilo kar nekaj člankov v katerih je bila primerjava med starim in novim zakonom. Drugače je pa sprememb preveč, da bi jih lahko samo s primerjavo zakonov ugotovil. Preveč dela.
place
Nov član
Nov član

rezerva: a mogoce ves priblizno v kateri stevilki je bilo to opisano, da ne bom iskal po vseh, ki so bile letos izdane?
rezerva
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a rezerva »

Glej od št. 7/2004 naprej. Skoraj v vsakem Denarju 2004 je bil kakšen članek n temo nove dohodnine. Glede na to, da je že na naslovnici posamezne revije napisana vsebina, boš hitro našel kar te zanima.

Mimogrede, kje delaš seminarsko? (predmet, faks)
place
Nov član
Nov član

seminarsko delam za predmet racunovodstvo, in sicer za maturo.

Moram dodat se te spremembe zakona noter in pa obracun place. Ceprav izracun sem ze naredil, sedaj je pa potrebno se obracun narest, ki pa je kolikor vem zelo podoben izracunu place.

Bom si pogledalv knjiznici za tisto revijo (upam da jo imajo).

hvala
Odgovori