spremembe novega dohodninskega zakona
Moderator: Mirko Zbačnik
spremembe novega dohodninskega zakona
Ali morebiti ima kdo kaksen naslov, kjer bi bil napisan celoten novi dohodninski zakon za leto 2005 in hkrati tudi spremembe, ki jih ima v primerjavi s predhodnim?
-
jasnak
Re: spremembe novega dohodninskega zakona
http://zakonodaja.gov.si/rpsi/r03/predpis_ZAKO4413.htmlplace napisal/-a:Ali morebiti ima kdo kaksen naslov, kjer bi bil napisan celoten novi dohodninski zakon za leto 2005 in hkrati tudi spremembe, ki jih ima v primerjavi s predhodnim?
Lp - Jasna
http://www.dz-rs.si/si/aktualno/spremlj ... edila.html
nato klikneš črko D, izbereš pravi zakon in nato klikneš še "zadnje beesedilo" (v zgornjem desnen kotu)
nato klikneš črko D, izbereš pravi zakon in nato klikneš še "zadnje beesedilo" (v zgornjem desnen kotu)
Urša 

c
hvala obema!
Sem si pogledal celoten zakon in moram reci, da je tega res dosti vec kot sem mislil. V bistvu moram v seminarsko nalogo vkljuciti samo spremembe, ki so bile storjene v primerjavi s prejsnjim zakonom. Ali so kje napisane samo te spremembe mogoce?
Sem mislil dodati se kaj iz celotnega zakona, je tole tako dolgo, da bom dal komaj spremembe lahko notri, kaj sele celega:).
Sem si pogledal celoten zakon in moram reci, da je tega res dosti vec kot sem mislil. V bistvu moram v seminarsko nalogo vkljuciti samo spremembe, ki so bile storjene v primerjavi s prejsnjim zakonom. Ali so kje napisane samo te spremembe mogoce?
Sem mislil dodati se kaj iz celotnega zakona, je tole tako dolgo, da bom dal komaj spremembe lahko notri, kaj sele celega:).
seminarsko delam za predmet racunovodstvo, in sicer za maturo.
Moram dodat se te spremembe zakona noter in pa obracun place. Ceprav izracun sem ze naredil, sedaj je pa potrebno se obracun narest, ki pa je kolikor vem zelo podoben izracunu place.
Bom si pogledalv knjiznici za tisto revijo (upam da jo imajo).
hvala
Moram dodat se te spremembe zakona noter in pa obracun place. Ceprav izracun sem ze naredil, sedaj je pa potrebno se obracun narest, ki pa je kolikor vem zelo podoben izracunu place.
Bom si pogledalv knjiznici za tisto revijo (upam da jo imajo).
hvala