Ali kdo ve natančno, kaj rabiš, če želiš voditi aerobiko? Ali lahko vodiš to kot s.p.(nekateri menda tako delajo, na OZ pa so mi rekli, da to ni obrtna dejavnost) in kakšne pogoje(izobrazba,..)moraš izpolnjevati?
Se kdo od vas ukvarja s to ali podobno dejavnostjo?
Pogoj za opravljanje dejavnosti
Moderator: Mirko Zbačnik
Malo sem pregledala standardno klasifikacijo dejavnosti in mislim, da to spada pod šifro 92.623 Druge športne dejavnosti
Sem spada:
- organiziranje in gojenje športnih disciplin na odprtih ali zaprtih prostorih, za poklicne športnike ali amaterje v organizacijah z lastnimi objekti ali brez njih
· nogometni, kegljaški, plavalni, golf klubi, klubi za rokoborbo, body-building klubi, klubi za zimske športe, šahovski klubi, bridge klubi, atletski klubi, strelski klubi
- organiziranje tekmovanj in propagiranje športnih disciplin
- dejavnosti samostojnih športnikov in atletov, sodnikov, trenerjev, inštruktorjev
- dejavnost gorskih vodnikov
- dejavnosti šol za razne športne discipline in igre
- dejavnosti pri konjskih, pasjih in avtomobilskih dirkah
- lov za šport in rekreacijo
- dejavnosti, povezane z rekreacijskim ribolovom
- dejavnost jahalnih šol
Seveda lahko odprete s.p., da ta dejavnost ne spada v obrtno dejavnost pač nima nobene veze z odprtjem s.p.-ja.
Sem spada:
- organiziranje in gojenje športnih disciplin na odprtih ali zaprtih prostorih, za poklicne športnike ali amaterje v organizacijah z lastnimi objekti ali brez njih
· nogometni, kegljaški, plavalni, golf klubi, klubi za rokoborbo, body-building klubi, klubi za zimske športe, šahovski klubi, bridge klubi, atletski klubi, strelski klubi
- organiziranje tekmovanj in propagiranje športnih disciplin
- dejavnosti samostojnih športnikov in atletov, sodnikov, trenerjev, inštruktorjev
- dejavnost gorskih vodnikov
- dejavnosti šol za razne športne discipline in igre
- dejavnosti pri konjskih, pasjih in avtomobilskih dirkah
- lov za šport in rekreacijo
- dejavnosti, povezane z rekreacijskim ribolovom
- dejavnost jahalnih šol
Seveda lahko odprete s.p., da ta dejavnost ne spada v obrtno dejavnost pač nima nobene veze z odprtjem s.p.-ja.