Mesečna za popoldanca

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
bieffe
Novinec
Novinec
Kraj: Slovenia

Mesečna za popoldanca

Odgovor Napisal/-a bieffe »

Spoštovani

Prosim če mi lahko poveste koliko znaša mesečna obremenitev popoldanca s.p.(članarina OZ, zdr. zavarovanje,piz od dohodka iz dejavnosti).

Borut
solzica30
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a solzica30 »

PIZ 4.910 SIT

Zdrav.zavarovanje 610 SIT

ČLANARINA OZS 2.800 SIT

Območna obrtna zbornica - odvisno koliko kje
klemen
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a klemen »

Vsem skupaj lep pozdrav!

mene pa zanima, ali je potrebno za popoldansko obrt potrebno kakršnokoli soglasje dopoldanskega delodajalca glede na to, da on odvaja prispevke na in iz bruto plače. Ima kdo od vas kakršnokoli izkušnjo na to temo.

Hvala za odgovor!

klemen
gradbeništvo
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gradbeništvo »

Ob priglasitvi na UE in DURS - u boste potrebovali sogasje delodajalca, da dovoljuje da imate popoldansko dejavnot. Ni predpisane vsebine lahko je čisto na kratko ta in ta oseba ki je pri meni zaposlena za nedoločen čas lahko opravlja popoldansko dejavnost... (navedite dejavnost) datum podpis in žig delodajalca.

Lidija
KNAP
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a KNAP »

Od mene niso zahtevali nobenega soglasja delodajalca. OZS plačujte samo če spada vaša dejavnost v obrtno, sicer plačujete članaribo gzs.
diabolo
Novinec
Novinec
Kraj: Turkmenistan

Odgovor Napisal/-a diabolo »

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal KNAP</i>
<br />Od mene niso zahtevali nobenega soglasja delodajalca. OZS plačujte samo če spada vaša dejavnost v obrtno, sicer plačujete članaribo gzs.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

sem redno zaposlen v tovarni in bi rad še opravljal popoldansko obrt. V bistvu gre za zastopništvo za tujo firmo. Kaj bi vse rabil,kakno dokumentacijo??? Recimo, to je primer zastopništva,kjer pri nas v tovarni izdelujemo stroje in kupujemo potrošni material od te tuje firme, katero bi potem jaz sam zastopal v popoldanski obrti.. Aje to možno?
Odgovori