Spoštovani
Prosim če mi lahko poveste koliko znaša mesečna obremenitev popoldanca s.p.(članarina OZ, zdr. zavarovanje,piz od dohodka iz dejavnosti).
Borut
Mesečna za popoldanca
Moderator: Mirko Zbačnik
-
gradbeništvo
- Računovodja

- Kraj: Slovenia
- Kontakt:
Ob priglasitvi na UE in DURS - u boste potrebovali sogasje delodajalca, da dovoljuje da imate popoldansko dejavnot. Ni predpisane vsebine lahko je čisto na kratko ta in ta oseba ki je pri meni zaposlena za nedoločen čas lahko opravlja popoldansko dejavnost... (navedite dejavnost) datum podpis in žig delodajalca.
Lidija
Lidija
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal KNAP</i>
<br />Od mene niso zahtevali nobenega soglasja delodajalca. OZS plačujte samo če spada vaša dejavnost v obrtno, sicer plačujete članaribo gzs.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
sem redno zaposlen v tovarni in bi rad še opravljal popoldansko obrt. V bistvu gre za zastopništvo za tujo firmo. Kaj bi vse rabil,kakno dokumentacijo??? Recimo, to je primer zastopništva,kjer pri nas v tovarni izdelujemo stroje in kupujemo potrošni material od te tuje firme, katero bi potem jaz sam zastopal v popoldanski obrti.. Aje to možno?
<br />Od mene niso zahtevali nobenega soglasja delodajalca. OZS plačujte samo če spada vaša dejavnost v obrtno, sicer plačujete članaribo gzs.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
sem redno zaposlen v tovarni in bi rad še opravljal popoldansko obrt. V bistvu gre za zastopništvo za tujo firmo. Kaj bi vse rabil,kakno dokumentacijo??? Recimo, to je primer zastopništva,kjer pri nas v tovarni izdelujemo stroje in kupujemo potrošni material od te tuje firme, katero bi potem jaz sam zastopal v popoldanski obrti.. Aje to možno?