Zanima me, kako bi knjižila racun za material v prejete racune, ki je bil plačan z gotovino. Nisem prepričana da mi program to dopušča.
Lep pozdrav!
prejet racun placan gotovinsko
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: prejet racun placan gotovinsko
Tako kot knjižite normalne račune, ki niso plačani z gotovinopoppy-- napisal/-a:Zanima me, kako bi knjižila racun za material v prejete racune, ki je bil plačan z gotovino. Nisem prepričana da mi program to dopušča.
Lep pozdrav!
Zaprli ga boste s plačilom preko blagajne.
l.p.
Deja
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
... in v glavni knjigi popravite knjižbe, če je potrebno?
Predlagam, da kontaktirate s programerjem, oziroma z vzdrževalcem programa. Pred leti tudi moj program ni dopuščal ločenih evidenc gotovinskih in negotovinskih računov. Vnesev sem jih kot negotovinski račun, a program je imel opcijo na analitikah zapiranja le evidenčno. V GK se je dokument zaprl z knjiženjem blagajne. Mogoče imate tudi vi kakšno opcijo zapiranja, ki bi vam služila za ta namen.
Saj bi vas vprašal, kateri program uporabljate, pa vas ne smem, ker ni dovoljena reklama.
Predlagam, da kontaktirate s programerjem, oziroma z vzdrževalcem programa. Pred leti tudi moj program ni dopuščal ločenih evidenc gotovinskih in negotovinskih računov. Vnesev sem jih kot negotovinski račun, a program je imel opcijo na analitikah zapiranja le evidenčno. V GK se je dokument zaprl z knjiženjem blagajne. Mogoče imate tudi vi kakšno opcijo zapiranja, ki bi vam služila za ta namen.
Saj bi vas vprašal, kateri program uporabljate, pa vas ne smem, ker ni dovoljena reklama.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko