REVIJA IKS
Moderator: Mirko Zbačnik
REVIJA IKS
Pozdrav,
Kaj menite o reviji IKS? Rada bi nekaj naročila, da bi dobivala informacije, oz. knjige... je revija IKS v redu, ki menda izhaja vsak mesec, pa letna naročnina je 44.000 sit. Predlagate kaj drugega? Hvala, Mateja
Kaj menite o reviji IKS? Rada bi nekaj naročila, da bi dobivala informacije, oz. knjige... je revija IKS v redu, ki menda izhaja vsak mesec, pa letna naročnina je 44.000 sit. Predlagate kaj drugega? Hvala, Mateja
Seveda je omenjena publikacija kar se tiče računovodstva najbolj izčrpna, kdaj pa kdaj kaj napačnega napišejo ali po svoje razložijo. Je pa nepogrešljiva, priporočam vam, da jo dopolnjujete še z biltenom, ki ga izdaja DURS (se opravičujem za reklamo državnim organom
), pa kakšno publikacijo, ki jo izdaja kateri od strokovnih inštitutov. Ne pozabite na zbirko predpisov, dajatev.... in seveda naš portal, ki tudi ni od muh
Lp
Lp
Osebno sem nad IKS -om razočarana in ga že 2 leti ne uporabljam več in tudi ne pogrešam. Preberem vse uradne liste, pregledam davčne biltene, ajpesove strani in zadnje čase spremljam tale forum.
Pri IKS-u ne namreč ta problem, da so informacije večkrat napačne ali pa bolj zakomplicirane kot je potrebno. Vedno sem trdila, da je boljša nobena informacija kot napačna. Sploh pa v takšni reviji kot je IKS, ker se potem zanašaš na podatke kot so predstavljeni.
Pozdrav vsem,
MG
Pri IKS-u ne namreč ta problem, da so informacije večkrat napačne ali pa bolj zakomplicirane kot je potrebno. Vedno sem trdila, da je boljša nobena informacija kot napačna. Sploh pa v takšni reviji kot je IKS, ker se potem zanašaš na podatke kot so predstavljeni.
Pozdrav vsem,
MG
-
OBRANGORAZD
- Računovodski vajenec

Ob nenehnih spremembah zakonodaje na davčnem in računovodskem področju, so trenutno najcenejši vir informacij in velikokrat potrditev lastnim razmišljanjem. Če odmislite drobne napake, ki se tu in tam pojavljajo ( in ki jih potem tudi odpravijo) in če izračunate koliko bi porabili za najrazličnejše seminarje (na katerih večkrat prodajajo tudi toplo vodo), je to dobra naložba. Velikokrat se namreč izkaže, da v kakšni št. starejšega datuma najdete odgovore na vprašanja, ki vas zanimajo sedaj, vas pa niso, ko je ta številka izšla.