REVIJA IKS

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

burjam
Začetnik
Začetnik
Kraj: Bled

REVIJA IKS

Odgovor Napisal/-a burjam »

Pozdrav,

Kaj menite o reviji IKS? Rada bi nekaj naročila, da bi dobivala informacije, oz. knjige... je revija IKS v redu, ki menda izhaja vsak mesec, pa letna naročnina je 44.000 sit. Predlagate kaj drugega? Hvala, Mateja
ajnos
Računovodja
Računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a ajnos »

Seveda je omenjena publikacija kar se tiče računovodstva najbolj izčrpna, kdaj pa kdaj kaj napačnega napišejo ali po svoje razložijo. Je pa nepogrešljiva, priporočam vam, da jo dopolnjujete še z biltenom, ki ga izdaja DURS (se opravičujem za reklamo državnim organom :smodrica: ), pa kakšno publikacijo, ki jo izdaja kateri od strokovnih inštitutov. Ne pozabite na zbirko predpisov, dajatev.... in seveda naš portal, ki tudi ni od muh :D

Lp
poppy--
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a poppy-- »

Mi imamo naročen IKS, pomagamo si pa še s stranjo računovodja.com ter tem forumom. Če to slediš se težko zgodi, da kaj izpustiš. Imeti pa je treba odprte oči.
sipi
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a sipi »

Tudi jaz pravim tako: IKS je biblija računovodstva, zato jo verjetno vsi priporočamo!
*Sandra*
3739
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Odgovor Napisal/-a 3739 »

strinjam se, da je IKS abeceda, tudi Zbirka predpisov je v redu, la da malo zakasni. Najbojši pa je forum, saj če ge prebiraš te sproti seznani z problemi, ki so najbolj pereči. Tako da lahko prebrskaš še predpise in veselo delaš naprej.

Res ta forum je ZAKON (kot pravijo moji vnuki)
sipi
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a sipi »

3739 napisal/-a: Najbojši pa je forum, saj če ge prebiraš te sproti seznani z problemi, ki so najbolj pereči.

Res ta forum je ZAKON (kot pravijo moji vnuki)
:palca:
*Sandra*
MG
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a MG »

Osebno sem nad IKS -om razočarana in ga že 2 leti ne uporabljam več in tudi ne pogrešam. Preberem vse uradne liste, pregledam davčne biltene, ajpesove strani in zadnje čase spremljam tale forum.
Pri IKS-u ne namreč ta problem, da so informacije večkrat napačne ali pa bolj zakomplicirane kot je potrebno. Vedno sem trdila, da je boljša nobena informacija kot napačna. Sploh pa v takšni reviji kot je IKS, ker se potem zanašaš na podatke kot so predstavljeni.

Pozdrav vsem,

MG
OBRANGORAZD
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a OBRANGORAZD »

Meni je IKS bomba, res pa je, da lahko določene primere napišejo splošno, ki pa v praksi nikoli ne pridejo na vrsto, ampak drugače ne more biti.
METER GOR DOL !
pink
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a pink »

Z revijo IKS sem še kar zadovoljna, naročena sem že vrsto let, včasih stvare zakomplicirajo, na enostavne pa pozabijo, najbolj uporaben je iks iz leta 2002, kjer so ponazoritve najpogostejših knjiženj. KOt pri vseh stvareh - ena informacija ni dovolj!!
kaltrzic
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a kaltrzic »

Jaz IKS priporočam. Je uporaben, zraven pa imam še kot naročnik možnost, da se o kakšnem problemu brezplačno posvetujem z njihovimi svetovalci.
pika1
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a pika1 »

Tudi sama sem z IKS-om kar zadovoljna čeprav je včasih dokaj pozen. Bolj sem razočarana nad njihovih seminarjih.
Lp!
SVEN
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SVEN »

Ob nenehnih spremembah zakonodaje na davčnem in računovodskem področju, so trenutno najcenejši vir informacij in velikokrat potrditev lastnim razmišljanjem. Če odmislite drobne napake, ki se tu in tam pojavljajo ( in ki jih potem tudi odpravijo) in če izračunate koliko bi porabili za najrazličnejše seminarje (na katerih večkrat prodajajo tudi toplo vodo), je to dobra naložba. Velikokrat se namreč izkaže, da v kakšni št. starejšega datuma najdete odgovore na vprašanja, ki vas zanimajo sedaj, vas pa niso, ko je ta številka izšla.
LP,
Sven Slika
Odgovori