FINANČNI RAČUNI
Moderator: Mirko Zbačnik
FINANČNI RAČUNI
-prebližuje se 10.november, rok za poročanje podatkov za nemene statistike finančnih računov. Vem. da smo poročali že 2x. Ampak še sedaj ne vem, kako se naj lotim dela in sem čisto zbegana.
Prosila bi vas, da mi poveste kako ste se lotili tega vi, da si delo ne bom preveč zakomplicirala kot ponavadi. Poleg tega pa bo potrebno poročati za vsako četrtletje posebej.
Hvala za morebitne napotke in lep pozdrav.
Prosila bi vas, da mi poveste kako ste se lotili tega vi, da si delo ne bom preveč zakomplicirala kot ponavadi. Poleg tega pa bo potrebno poročati za vsako četrtletje posebej.
Hvala za morebitne napotke in lep pozdrav.
-
MARJETICAVA
- Računovodja

Kdor ima statistiko finančnih računov programsko rešeno je pravi srečnež. Ostali si pa pripravljamo razne tabele kot pripomočke za sestavo in sproti ugotavljamo nasprotni sektor. Tako sem naletela že na prvi problem in sicer zanima me, kako ste opredelili F.21 Gotovino v blagajni (blagajniški maksimum, ki se ga izkazuje kot stanje v blaganji), saj obrazec ne dopušča možnosti vnosa kot S.122 Druge denarne finančne institucije.
V kolikor ima kdo to rešeno, prosim za pomoč.
Hvala
Pozdrav
V kolikor ima kdo to rešeno, prosim za pomoč.
Hvala
Pozdrav
Gotovina se vnese pod S.121, centralna banka. Tako je napisano tudi v gradivu, ki ga imam še iz decembra 2003, ko je bil seminar Zveze računovodij.
Sicer pa je nekaj odgovorov na spletni strani Banke Slovenije Pogosta vprašanja o poročanju o finančnih računov. Lahko pa jim postavite tudi vprašanje na email finrac-info@bsi.si. Zelo hitro odgovorijo, meni so odgovorili še isti dan.
LP
Sicer pa je nekaj odgovorov na spletni strani Banke Slovenije Pogosta vprašanja o poročanju o finančnih računov. Lahko pa jim postavite tudi vprašanje na email finrac-info@bsi.si. Zelo hitro odgovorijo, meni so odgovorili še isti dan.
LP