Prejela sem vabilo na seminar Združenja delodajalcev Slovenije. Zanima me vaše mnenje ter kako naj vem ali spadam pod to združenje ali ne??
Hvala za vsa mnenja! NINA
seminar
Moderator: Mirko Zbačnik
Tudi pri nas smo prejeli takšno vabilo in če sem čisto iskrena, sem resno razmišljala o tem, da bi se ga udeležila. Tema mi je zanimiva predvsem zaradi strank, saj imajo nekateri resne težave z nekaterimi delavci, pa pravzaprav ne vedo, kako pravilno ukrepati. Leta in leta sem jim dopovedovala zdr, pa kolekt.pog. in pravice delavcev, tako, da mislim, da le-te niso kršene, o pravicah delodajalcev pa vem pravzaprav zelo malo. Ker pa izpustim mnogo seminarjev, ki bi jih že skoraj morala obiskati (visoke kotizacije ali pa neustrezni termini), bom izpustila tudi tega. Če se ga bo kdo udeležil, se priporočam za kratek povzetek.
Na GZS sem zvedela,da je ta seminar za Posavje,tako,da se ga niti ne morem udeležit.Grem pa na to temo-predvsem spremembe na seminar
k nekemu drugemu izvajalcu.
Kar se tiče cene je zelo ugodna,važno pa je tudi kako so kvalitetni predavatelji.Mislim,da so vsi delodajalci,ki plačujejo prispevek GZS
avtomatično tudi člani združenja.
k nekemu drugemu izvajalcu.
Kar se tiče cene je zelo ugodna,važno pa je tudi kako so kvalitetni predavatelji.Mislim,da so vsi delodajalci,ki plačujejo prispevek GZS
avtomatično tudi člani združenja.