seminar

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
nina0
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

seminar

Odgovor Napisal/-a nina0 »

Prejela sem vabilo na seminar Združenja delodajalcev Slovenije. Zanima me vaše mnenje ter kako naj vem ali spadam pod to združenje ali ne??

Hvala za vsa mnenja! NINA
KAJ
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a KAJ »

Kakšen seminar pa je to,kdaj in kje?
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a pamps »

Tudi pri nas smo prejeli takšno vabilo in če sem čisto iskrena, sem resno razmišljala o tem, da bi se ga udeležila. Tema mi je zanimiva predvsem zaradi strank, saj imajo nekateri resne težave z nekaterimi delavci, pa pravzaprav ne vedo, kako pravilno ukrepati. Leta in leta sem jim dopovedovala zdr, pa kolekt.pog. in pravice delavcev, tako, da mislim, da le-te niso kršene, o pravicah delodajalcev pa vem pravzaprav zelo malo. Ker pa izpustim mnogo seminarjev, ki bi jih že skoraj morala obiskati (visoke kotizacije ali pa neustrezni termini), bom izpustila tudi tega. Če se ga bo kdo udeležil, se priporočam za kratek povzetek.
nina0
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a nina0 »

Seminar je na temo: Nova davčna zakonodaja (Zdoh, ZDDPO, ZDP), bo dne 07.11.2005 od 9-14h. Za člane ZDS 15.000 za nečlane 35.000. Kdo so člani???

Ali se splača udeležiti??
KAJ
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a KAJ »

Na GZS sem zvedela,da je ta seminar za Posavje,tako,da se ga niti ne morem udeležit.Grem pa na to temo-predvsem spremembe na seminar
k nekemu drugemu izvajalcu.
Kar se tiče cene je zelo ugodna,važno pa je tudi kako so kvalitetni predavatelji.Mislim,da so vsi delodajalci,ki plačujejo prispevek GZS
avtomatično tudi člani združenja.
Odgovori