oddih
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Saj potrebujeva le vročo vodo, ta pa je bila navadno tam, ko se je kuhala pesa zasvinje, da vkrivimo smuči.
Koliko j to resno? Lahko povem le, da sem soseda prvič spravil na alpske smuči dve leti nazaj (je strasten tekač, ne ravno rosno mlad), on pa bi me v zameno na tekaške. Do sedaj mu ni uspelo. Izgovorov toliko, da ne vem kje e najdejo. če primerjam tekaške smuči z bloškimi - oboje je v primerjavi z alpskimi nekam nestabilno!
Koliko j to resno? Lahko povem le, da sem soseda prvič spravil na alpske smuči dve leti nazaj (je strasten tekač, ne ravno rosno mlad), on pa bi me v zameno na tekaške. Do sedaj mu ni uspelo. Izgovorov toliko, da ne vem kje e najdejo. če primerjam tekaške smuči z bloškimi - oboje je v primerjavi z alpskimi nekam nestabilno!
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Za delo, kakršno je naše, pač moraš imeti domišljijo. Nekateri pravijo, da je celo potovanje s prstom po zemljevidu (v današnjih časih s tipkovnico in miško po internetu) zabavno in sproščujoče, če se le znaš vživeti. In, Mirko, jaz sem se še kako vživela v vajino smučarijo, in sem čisto žalostna, ker komar66 nikogar ne spusti zraven.