oddih

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
komar66
Računovodja
Računovodja
Kraj: bloke

Odgovor Napisal/-a komar66 »

gledam če se je mirko oglasil
vidim da se ni
sneg kida al pa trenira za najin smučarski dvoboj
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

:D No, upajmo da bo prismučal kaj na forum, kajne?! Po radiu poslušam, da avti neprestano švignejo s ceste...kot po tekočem traku se zbirajo po jarkih...oh jej...
Pazite nase :wink:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Kidam sneg in treniram :spomezik:. Težka bo :smodrica: !
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
komar66
Računovodja
Računovodja

ma kdo kaj pese za posodit, da bi jo skuhal, si moram narest nove plohe, stare so črvi pojedli mirko me je zares vzel, jaz pa brez smuči
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a pamps »

Kaj pa vaši sponzorji, komar66?
komar66
Računovodja
Računovodja

ta dobri sosed ne prodaja pese za svinje, imate vi kakšen predlog kam bi se obrnil
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

:idea: debela knjiga z naslovi, pa pisanje prošenj ali pa kar zahtevkov.....se bo že kdo našel.... kaj ste pa blokirali ostale forumaše, ki bi si ogledali in nekateri tudi udeležili vajinega spektakla....dokler ne bi šlo zares, ha, ha...spomnimo se spomladanskega žura.....
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Saj potrebujeva le vročo vodo, ta pa je bila navadno tam, ko se je kuhala pesa zasvinje, da vkrivimo smuči.

Koliko j to resno? Lahko povem le, da sem soseda prvič spravil na alpske smuči dve leti nazaj (je strasten tekač, ne ravno rosno mlad), on pa bi me v zameno na tekaške. Do sedaj mu ni uspelo. Izgovorov toliko, da ne vem kje e najdejo. če primerjam tekaške smuči z bloškimi - oboje je v primerjavi z alpskimi nekam nestabilno! :roll:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Ja, pamps, nekako v tem stilu ... bo žur, bo spektakel.

Namig: Če imate domiplijo, v kar pa ne dvomim, si to lahko predstavljate, jaz si, zato pa razmišljam.... :spomezik:
Mirko Slika
komar66
Računovodja
Računovodja

no mirko spektakel morava narest, povabit forumovce
pa čeprav naju bodo gledali s sosednjega hriba s telskopom zaradi varnosti da ne bova koga razbila

maš kakšen hribček v mislih kjer bi se to dogajalo
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Za delo, kakršno je naše, pač moraš imeti domišljijo. Nekateri pravijo, da je celo potovanje s prstom po zemljevidu (v današnjih časih s tipkovnico in miško po internetu) zabavno in sproščujoče, če se le znaš vživeti. In, Mirko, jaz sem se še kako vživela v vajino smučarijo, in sem čisto žalostna, ker komar66 nikogar ne spusti zraven.
komar66
Računovodja
Računovodja

kako da te ne spustim zraven samo strah me je da te ne bi moja malenkost kje zmaličila, in bi moral potem še tvoje otroke in moža rediti
Odgovori