oddih

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Saj ne moremo drugega - smejimo se norostim nekaterih, ki skrbijo, da imamo vedno dovolj strokovnega čtiva ... 8)
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
sipi
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a sipi »

Pa kaj a smo res tako pridni in delavni, da smo čisto pozabili na oddih :cry: . Ko sem danes po nekaj dneh zopet pogledala forum (tudi jaz sem tistimi, ki imajo bolj manj časa) nisem mogla verjeti, da so vprašanja strogo "za delo". Počasi, vendar neizbežno se bliža zaključevanje leta 2005, tistim, ki je že to uspelo, iskrene čestitke :ploska: , ostalim pa veselo na delo. :goodman:
*Sandra*
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Zbiram predloge za izlet - na področju od Kranja do Kopra. Povejte mi kakšen super kraj, ki še ni tako zelo znan, da bi nas v osnovni ali srednji šoli tja peljali na ekskurzijo :)
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Za en dan z veliko vožnje?

No pa pojdimo! Predlagam ogled vsega krasa, ne le ožjega Krasa.

Gremo prek Velikih Lašč na Bloke, ogledamo si planoto (tudi nizko barje), nadaljujemo prek Loške doline, Cerkniškega polja, Planinskega polja na postonjsko, lahko skočimo še proti Pivki (jezera) in Ilirski Bostrisi, nadaljujemo proti sežani, nato pa prek Štanjela (če smo že v Sežani, ne pozabimo olged Lipice in lahko še skočimo na Socerb, ogled pravega Krasa (Štanjel in okolica), nato v vipavsko dolino, Zemono), ne pozabimo na sla... (ups. reklama). Lahko pa, če se nam zahoče, skočimo še iz Ajdobščine čez col na Otlico in proti Ljubljani. Lahko čez Črni vrh.... Milsim, da bo za ogled Idrjiskega ali cerkljanskega mogoče že prevceč. Sicer pa to ni več tako tipično kraško območkje.

Upam, da zadostuje :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

http://novice.siol.net/default.aspx?sit ... =108&pgn=1

komar, elektrik, sta se udeležila tekme?
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Nina, če hočeš, da bom še član tega foruma, me raje ne napeljuj v take norosti 8). Že v normalnem smučanju uživam le, če mi veter žvižga okrog ušes - tako lep užitek je smučati če drviš (noriš).

To starodavno smučanje pa .... ne vem, kaj meni komar66.
Mirko Slika
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a pamps »

A potem na drugi fotografiji nista vidva?
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Jaz vem da ne, imam lepši stil 8) . :roll:
Mirko Slika
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

Tako, pa sem ga dočakala...oddih mislim :wink: :mrgreen: Jutri grem na smučanje za en teden :mrgreen: Grem izpopolnjevat moje smučanje, strah pred strminami, s sidri... :D
Bodite lepo in se tipkamo čez en teden... :spomezik: :mrgreen: :adijo:
Čao Tajči
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Strah pred sidri se reši s sedežnico, štiri in šest sede so zelo prijazne do obiskovalcev, večinoma se ti ustavijo pri izstopu in vstopu. Strmina se premaga z malce korajže (lastne izkušnje) - kar enostavno se zapodi direktno dol! No, da ne bo pomote, poiskusit moraš, navsezadnje je vsaj zame laže smučat na strmini.
Mirko Slika
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

Pozdravljeni vsi skupaj.
Evo mene spet nazaj. Dopust se je iztekel in polno dela me čaka....
Strah pred strminami, sidri...sem premagala in mi je super šlo :mrgreen:
Vreme smo imeli vse dni sončno in toplo. Res super.
Tako, konec oddiha, ..grem delat..
lp, Tajči :spomezik:
komar66
Računovodja
Računovodja
Kraj: bloke

Odgovor Napisal/-a komar66 »

najprej opravičilo zaradi tehničnih težav
v zadnjem času sem treniral za najin dvoboj z mirkom in se nisem nič oglasil na forumu
čestitke mirku, ker se nam je pridružil v računovodskem poslu od 1.1. je uradno naša konkurenca
ste bili kaj na blokah v nedeljo
Odgovori