delam odločbe o letnem dopustu. A kdo ve, ali je upravičen do dodatnega dne dopusta za otroka, ki še ni dopolnil 15 let starosti samo mati / oče samohranilec ali tudi starš, ki ni samohranilec.
Hvala za odgovor.
Do 1 dodatnega dneva dopusta za otroka, ki še ni dopolnil 15 let, imata pravico tako mati kot oče, torej vsak po 1 dan (3.odstavek 159.člena Zakona o delovnih razmerjih).
LP
Kaj pa delavki, ki je v letu 2005 nastopila porodniški dopust v mesecu februarju in ga ni izrabila do konca leta 2005, koliko se ji prenese v leto 2006 - cel ali sorazmerni del?
Delavka je v mesecu februarju 2005 bila na bolniški vse do meseca avgusta potem pa je takoj nadaljevala s porodniško. Porodniško bo zaključila letos avgusta. Dopusta ni koristila nič. Zanima me koliko dopusta ji pripada iz leta 2005. Hvala za odgovore.
V primeru, da imate 5-dnevni delovni teden - primer:
Dodeljeni dopust 2005 ... 26 dni
- 2 tedna .......... 10 dni
Prenos v l. 2006 ....... 16 dni
Koristi lahko do 30.06.2006.
LP
Delavki je v letu 2005 pripadalo 25 dni dopusta.
Rekli ste da mora delavka ta dopust izrabiti do 30.06.2006, vendar je ona takrat še na porodniškem dopustu. Ali potem ne more dopusta iz leta
2005 prenesti v leto 2006.
Žal ji po 30.6., kolikor ga ni prej izkoristila, res propade, tudi jaz sem imela lani tak primer in predno sem šla v porodniško, sem delodajalca vprašala in mu seveda verjela, imela pa sem še cel dopust iz leta 2004, ko pa je bilo ravno tako konec Avgusta 2005 konec porodniške, sem želela bit seveda na račun lanskega dopusta še doma, vendar mi je takrat šele razložil, da to ni mogoče.
Res žal in sem se pozanimala na vse konce in je res zakonsko tako, vendar če je delodajelec fer in že veliko let delavka pač tam dela, bi po moje lahko po svoji volji priznal vsaj kak dan, mar ne??? Po desetih letih predanega dela.....ko pa kaj pride, da bi šlo še tebi v korist, takrat sistem predanosti odpove.....
No pa jaz sem že prebolela in rešila v svoje dobro, tako da sem sedaj samozapooslena in si sama krojim usodo in se ne pustim več metati peska v oči, tam kjer ga ni!!!
Slišala sem, da v situaciji, ko imaš še dopust iz preteklega leta, na delo pa se vrneš šele po 30.6. nekatere mamice predčasno prekinijo porodniško za toliko dni, kolikor imajo dopusta, pokoristijo dopust in nato nadaljujejo s porodniško. Najbolje, da se še malo pozanimate na CSD, bi bilo škoda, da bi ji zapadel ves dopust, drugače pač, če delodajalec ni pripravljen na dogovor, žal ne gre.