Plače direktorjev

Odgovori
nonka
Nov član
Nov član

Plače direktorjev

Odgovor Napisal/-a nonka »

Ali se je že kdo pozabaval s preračunom plače za direktorje v JS po novem? :cry:
Evida
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Evida »

Oh ja. Nam pripravlja programer seminar, ki nas bo stal 30 jurčkov in nam upam bolj "razjasnil vremena". Največji problem po mojem mnenju bo, kako uskladiti obe zvrsti obračuna - za direktorje po novem, ostali pa po starem. Slišim pa danes po radiu, da bodo poslanci še nekaj debatirali okrog odložitve roka izvajanja in zna se zgoditi, da bo stvar še enkrat prestavljena. Res pa je, da se s tem raje ubadam sedaj kot pa spet v počitniških mesecih.
Zunaj pa tako lep, sončen dan ....
Evida
helena
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a helena »

So dali nove plače ravnateljev na led?
Evida, kateri programer vam tako zaračunava seminar za spremembe? Upam, da naši ne bodo prišli na to idejo. :roll:
Evida
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Evida »

Pa bodi pameten, če si lahko :sjezen: Sem si že oddahnila, da ne bo sprememb za naše šefe pa ti pride okrožnica z Ministrstva, da za direktorje in ravnatelje javnih zavodov "zamrznitev" ne velja. :toimonster:
Evida
helena
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Odgovor Napisal/-a helena »

A že imate nove programe za izračun plač za ravnatelje :ssram: .
Jih bomo mogoče dobili iz ministrstva? :kladivo: :axe:
osnovnasola
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a osnovnasola »

Ministrstvo prav malo briga, na kakšen način bomo obračunali plače, važno, da bo pravilno. No, nam bo nadgradnjo programa naredil naš programer oz. naš dobavitelj programov za obračun plač.

Lp
vikak
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a vikak »

No, medtem smo morali že vsi izplačati našim direktorjem plače po enotni metodologiji, nam vsem ostalim seveda pa še po starem s količniki. V program sem morala vnesti vse nove oznake AOP po EM.Seveda je tudi razlika pri minulem delu. za direktorja je 0,3% za vsako zaključeno leto delovne dobe, za nas ostale pa do sprejema kolektivke za javni sektor še 0,5%. Seveda sem morala sprintat dve ločene sorte plačilnih kuvert. Pravzaprav tiste za direktorja še nimam, samo list sem sprintala. Pa se je kar dobro izšlo, glede na to, kako me je skrbelo, če se mi bo izšlo. Ampak pri naslednji plači bomo pa računali regres za LD, ljubčki moji!!

Lep pozdravček vsem, :oops:
Odgovori