Plače direktorjev
Plače direktorjev
Ali se je že kdo pozabaval s preračunom plače za direktorje v JS po novem? 
Oh ja. Nam pripravlja programer seminar, ki nas bo stal 30 jurčkov in nam upam bolj "razjasnil vremena". Največji problem po mojem mnenju bo, kako uskladiti obe zvrsti obračuna - za direktorje po novem, ostali pa po starem. Slišim pa danes po radiu, da bodo poslanci še nekaj debatirali okrog odložitve roka izvajanja in zna se zgoditi, da bo stvar še enkrat prestavljena. Res pa je, da se s tem raje ubadam sedaj kot pa spet v počitniških mesecih.
Zunaj pa tako lep, sončen dan ....
Zunaj pa tako lep, sončen dan ....
Evida
-
osnovnasola
- Začetnik

No, medtem smo morali že vsi izplačati našim direktorjem plače po enotni metodologiji, nam vsem ostalim seveda pa še po starem s količniki. V program sem morala vnesti vse nove oznake AOP po EM.Seveda je tudi razlika pri minulem delu. za direktorja je 0,3% za vsako zaključeno leto delovne dobe, za nas ostale pa do sprejema kolektivke za javni sektor še 0,5%. Seveda sem morala sprintat dve ločene sorte plačilnih kuvert. Pravzaprav tiste za direktorja še nimam, samo list sem sprintala. Pa se je kar dobro izšlo, glede na to, kako me je skrbelo, če se mi bo izšlo. Ampak pri naslednji plači bomo pa računali regres za LD, ljubčki moji!!
Lep pozdravček vsem,
Lep pozdravček vsem,