pRILOGA 3 -PO SPLETU ALI NE?

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
uni
Super računovodja
Super računovodja

pRILOGA 3 -PO SPLETU ALI NE?

Odgovor Napisal/-a uni »

Davek od dobička sem oddal po spletu. Nimam nobene priloge, razen Prilogo 3 - sem označila, da sem oddala BS...na Ajpes in navedla datum.
Zanima me, ali moraš tudi za to prilogo pišiljati posebej,ali je dovolj ,če na obrazcu narediš križec in s tem izjaviš, da si oddal na Ajpes.
In če je treba, bi prosila navodila, kako lahko oddam to prilogo preko e-davkov. Kje jo dobim?Mi jo lahko kdo pošlje?
Saj meni se zdi bedno, da bi jo moral pošiljati, če je že na obrazcu izjava in jo samo poklukaš.
V ostalo priloge vsaj kaj vpisuješ in so zato smiselne,pri tej pa samo datum, ki je že itak izpisan na obrazcu DDPO.
Malo sem zakomplicirala, ampak rada preverim ,ker nisem sigurna.
Pa prosim sotrpine, če je še kdo tu prisoten ,za odgovor.
In uspešno delo vam želi, pa da bi čimprej končali.In se potem sladko naspali.
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

Dobro jutro.Je že kdo vstal ,in lahko razmišlja?Še zadnji vzdihljaji...Kdo zna pomagati?
cvetka
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a cvetka »

Prav ste naredili in dovolj , če ste vpisali datum, ni potrebno nobenih prilog pošiljat. lp
gbranka
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a gbranka »

Ko že govorite o obrazcu DDPO, bi imela še jaz eno vprašanje.
Izračunala sem davčo izgubo, vendar imam še olajšave za investicije, olajšavo za donacije in nepokrito izgubo od preteklih let. Zato moram izpolnioti priloge 5, 9 in 6. Ali moram podatke, ki so na teh prilogah vpisati tudi v obrazec ddpo ali ne?
Nijno, se že rahlo mudi.
Hvala in lep pozdrav
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

A nihče ne bo dajal te priloge 3?Meni so na tehnični pomoči rekle, da jo je treba predložiti, referentka pa ne ve nič in pravi, da moram obvladati program-da tega ne bo vedel na Dursu nihče.Haha....
Kako ste oz.boste naredili ostali?
racunalnik
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a racunalnik »

Jaz se popolnoma strinjam s "cvetko". Zakaj pa je potem ta izjava, da si že oddal na Ajpes in datum odpošiljanja teh obrazcev tja :?
Naj še kdo napiše svoje mnenje!
taglavni
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a taglavni »

Če si označil in vpisal datum je to tisto kar zahtevajo. Nobenega pošiljanja na DURS.
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

Hvala vam,hvala.Jaz sem končno končala.Ampak na Dursu bi pa tudi lahko vedeli, zakaj pa potem imajo svetovanja....Se še kdo trudi in rabi pomoč?
MARJETICAVA
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a MARJETICAVA »

Jaz nisem označila priloge 3, saj je ne oddajam. V metodologiji piše, da z navedbo datuma oddaje na AJPES potrdiš izjavo, da so obrazci predloženi AJPESU in prilog BS in IPI ni potrebno oddati. Kako ste vi naredili?
misty
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a misty »

Tako kot vi.
Lp
Odgovori