pRILOGA 3 -PO SPLETU ALI NE?
Moderator: Mirko Zbačnik
pRILOGA 3 -PO SPLETU ALI NE?
Davek od dobička sem oddal po spletu. Nimam nobene priloge, razen Prilogo 3 - sem označila, da sem oddala BS...na Ajpes in navedla datum.
Zanima me, ali moraš tudi za to prilogo pišiljati posebej,ali je dovolj ,če na obrazcu narediš križec in s tem izjaviš, da si oddal na Ajpes.
In če je treba, bi prosila navodila, kako lahko oddam to prilogo preko e-davkov. Kje jo dobim?Mi jo lahko kdo pošlje?
Saj meni se zdi bedno, da bi jo moral pošiljati, če je že na obrazcu izjava in jo samo poklukaš.
V ostalo priloge vsaj kaj vpisuješ in so zato smiselne,pri tej pa samo datum, ki je že itak izpisan na obrazcu DDPO.
Malo sem zakomplicirala, ampak rada preverim ,ker nisem sigurna.
Pa prosim sotrpine, če je še kdo tu prisoten ,za odgovor.
In uspešno delo vam želi, pa da bi čimprej končali.In se potem sladko naspali.
Zanima me, ali moraš tudi za to prilogo pišiljati posebej,ali je dovolj ,če na obrazcu narediš križec in s tem izjaviš, da si oddal na Ajpes.
In če je treba, bi prosila navodila, kako lahko oddam to prilogo preko e-davkov. Kje jo dobim?Mi jo lahko kdo pošlje?
Saj meni se zdi bedno, da bi jo moral pošiljati, če je že na obrazcu izjava in jo samo poklukaš.
V ostalo priloge vsaj kaj vpisuješ in so zato smiselne,pri tej pa samo datum, ki je že itak izpisan na obrazcu DDPO.
Malo sem zakomplicirala, ampak rada preverim ,ker nisem sigurna.
Pa prosim sotrpine, če je še kdo tu prisoten ,za odgovor.
In uspešno delo vam želi, pa da bi čimprej končali.In se potem sladko naspali.
Ko že govorite o obrazcu DDPO, bi imela še jaz eno vprašanje.
Izračunala sem davčo izgubo, vendar imam še olajšave za investicije, olajšavo za donacije in nepokrito izgubo od preteklih let. Zato moram izpolnioti priloge 5, 9 in 6. Ali moram podatke, ki so na teh prilogah vpisati tudi v obrazec ddpo ali ne?
Nijno, se že rahlo mudi.
Hvala in lep pozdrav
Izračunala sem davčo izgubo, vendar imam še olajšave za investicije, olajšavo za donacije in nepokrito izgubo od preteklih let. Zato moram izpolnioti priloge 5, 9 in 6. Ali moram podatke, ki so na teh prilogah vpisati tudi v obrazec ddpo ali ne?
Nijno, se že rahlo mudi.
Hvala in lep pozdrav
-
racunalnik
- Računovodja

-
MARJETICAVA
- Računovodja