S spoštovanjem!
GA. SLOVAN-zahvala
Moderator: Mirko Zbačnik
GA. SLOVAN-zahvala
Najlepše se vam zahvaljujem za vašo nesebično pomoč v tem zadnjem mesecu, ki mi je marsikdaj pomagala pri rešitvi problema. Brez vas pa seveda tudi ostalih, bi težko izdelala davčne obračune in obrazce za dohodnino. Upam, da se vam vse dobro povrne, mogoče tudi na tej spletni strani! Verjamem, da se bo marsikdo strinjal z mano, pojavili ste ste naenkrat in pomagali 100/uro!!!
S spoštovanjem!
S spoštovanjem!
diana
RE:ga. Slovan
Ma kakšna prvoaprilska, čisto resno, resno!!!! Pa še kako vas bomo rabili pri otvoritvi po novih standardih, jaz že sedaj študiram, kaj naj vas vprašam kot prehod iz enostavnega v dvostavno. Kako zajeti bilanco stanja v otvoritveno bilanco, pa čeprav sem to že dostikrat morala narediti, sedaj sem pa zaenkrat oplela. Če imate mogoče kak šimlc, ga prosim napišite-opredmetena sredstva, zaloge,terjatve-kratkoročne,dobavitelji, leasing (glavnica), obresti se plačujejo sproti, najbolj me muči podjetnikov kapital-ali kar iz bilance stanja-tejatev do podjetnika, ali v pasivi podjetnikov kapital, pa davek iz dejavnosti, pretokov za lansko leto ne vpišemo nikamor-no nekaj napišite, če boste lahko!!!!Hvala vnaprej! 
diana
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt: