GA. SLOVAN-zahvala

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

diana
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

GA. SLOVAN-zahvala

Odgovor Napisal/-a diana »

Najlepše se vam zahvaljujem za vašo nesebično pomoč v tem zadnjem mesecu, ki mi je marsikdaj pomagala pri rešitvi problema. Brez vas pa seveda tudi ostalih, bi težko izdelala davčne obračune in obrazce za dohodnino. Upam, da se vam vse dobro povrne, mogoče tudi na tej spletni strani! Verjamem, da se bo marsikdo strinjal z mano, pojavili ste ste naenkrat in pomagali 100/uro!!! :spomezik:
S spoštovanjem!
diana
cvetka
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a cvetka »

Se pridružujem mnenju in vsa pohvala gospe Slovan. Odgovore omenjene gospe je zanimivo čitat, tudi če nimaš tega problema. Odgovorila je na mnogo vprašanj in to izčrno, jedrnato, jasno in brez dvoma. Čestitke. Veliko sončka in toplih dni vsem.
DECO
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a DECO »

Zgornjim zahvalam se pridružujem tudi sama. Pravijo, da več glav več ve in zato mi je ta forum zelo všeč. Očitno pa ga. Slovan največ ve in smo njenemu mnenju vsi najbolj zaupali. Upam, da bomo v letu 2006 tudi sodelovali. Lep dan!
DECO
ansaj
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a ansaj »

Tudi jaz se zahvaljujem za izčrpne, jedrnate in razumljive odgovore, včasih tudi na butasta vprašanja.
slovan
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a slovan »

Je to prvi april!

Hvala tudi vam in lepo sodelovanje pri pripravi otvoritvenega stanja v skladu s prenovljenimi računovodskimi standardi.
diana
Računovodja
Računovodja

RE:ga. Slovan

Ma kakšna prvoaprilska, čisto resno, resno!!!! Pa še kako vas bomo rabili pri otvoritvi po novih standardih, jaz že sedaj študiram, kaj naj vas vprašam kot prehod iz enostavnega v dvostavno. Kako zajeti bilanco stanja v otvoritveno bilanco, pa čeprav sem to že dostikrat morala narediti, sedaj sem pa zaenkrat oplela. Če imate mogoče kak šimlc, ga prosim napišite-opredmetena sredstva, zaloge,terjatve-kratkoročne,dobavitelji, leasing (glavnica), obresti se plačujejo sproti, najbolj me muči podjetnikov kapital-ali kar iz bilance stanja-tejatev do podjetnika, ali v pasivi podjetnikov kapital, pa davek iz dejavnosti, pretokov za lansko leto ne vpišemo nikamor-no nekaj napišite, če boste lahko!!!!Hvala vnaprej! :?:
diana
diana
Računovodja
Računovodja

P.s. kar me najbolj muči-devizno poslovanje-devizni TRR-imam možnost v programu vpisati tudi devize, imam pa preračunano v SIT in prikazano v
BS.LP
diana
srecka
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a srecka »

Pod zahvalo gospej Slovan se podpisujem tudi sama :spomezik: Vse zgoraj navedeno je RES :D

LP Saša
štajerka
Računovodja
Računovodja
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a štajerka »

DA BI BILO VEČ TAKŠNIH.
:ploska: :ploska:
LP
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Tudi jaz se pridrružujem zahvali :mrgreen: !
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Tudi jaz se pridružujem zahvali in si želim, da bi še naprej med seboj tako dobro sodelovali :ssirok:
tisdno
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a tisdno »

Tudi jaz se pridružujem in se vsaj enkrat zahvalim vsem vam, ki mi pomagate pri svojih najboljših močeh. Res si ne znam predstavljati vse papirnate vojne brez vas. HVALA VSEM
Odgovori