Brezplačni program za vodenje papirejv za s.p.
Moderator: Mirko Zbačnik
Brezplačni program za vodenje papirejv za s.p.
Ali obstaja kak brezplačen program (najraje za dvostavno knj. ker enostavno gre itak h koncu).
Če pa že teh (brezplacnih) ni, bi se pa priporočal za kako dober - enostaven - poceni.
hvala za odgovor(e)
s.p. - sami papirji
Če pa že teh (brezplacnih) ni, bi se pa priporočal za kako dober - enostaven - poceni.
hvala za odgovor(e)
s.p. - sami papirji
Sama še nisem zasledila brezplačnega program za dvostavno knjigovodstvo! Vsi programi so v demo verzijah - po navadi do 50 zagonov, potem pa konec - to pa nič ne pomaga. Pri teh programih se ne splača gledati na denar, pač pa pogledati, če je program kvaliteten, kako poteka knjiženje in tako. Na internetu je dosti ponudnikov. Lp:D
Vseeno je boljsi malo drazji program. Jaz sem imela najprej program, ki je bil v osnovi dokaj poceni, pa sem morala vsako dodatno malenkost placati, tako da skupni znesek ni bil vec nizek, pa se vzdrzevanje je porazno. Tudi sam program mi ni bil vsec in sem veckrat izgubila podatke.
Sedaj pa smo kupili program, ki je sicer precej drazji a funkcionira. Ce pa se kaj zatakne, pa mi pridejo popravit.
Simona
Simona
Sedaj pa smo kupili program, ki je sicer precej drazji a funkcionira. Ce pa se kaj zatakne, pa mi pridejo popravit.
Simona
Simona
Pozdravljeni.. v našem podjetju uporabljamo nemški program, kjer imate precej opcij odprtih... tako, da ga lahko uporabljate tudi v SLO... formularje si pač naredite sami v List designer menuju v slovenščini (zaradi strank pač), to je tisto kar SLO programi navadno nimajo in pričnete z delom... edina pomankljivost je, da so menuji v nemščini... vendar enostavno ko pasulj. Malo domišlije je pač potrebno imeti glede jezika. Mi program uporabljamo od 1/1/2004 in računovodski servis nima problemov. Dela super! CENA 60 EUR... no pri nas bi tak program stal približno 200.000,00 do 250.000,00 SIT. Pa še tam imate omejene možnosti!