Brezplačni program za vodenje papirejv za s.p.

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
trga
Novinec
Novinec
Kontakt:

Brezplačni program za vodenje papirejv za s.p.

Odgovor Napisal/-a trga »

Ali obstaja kak brezplačen program (najraje za dvostavno knj. ker enostavno gre itak h koncu).

Če pa že teh (brezplacnih) ni, bi se pa priporočal za kako dober - enostaven - poceni.

hvala za odgovor(e)

s.p. - sami papirji
katuka
Nov član
Nov član
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a katuka »

Sama še nisem zasledila brezplačnega program za dvostavno knjigovodstvo! Vsi programi so v demo verzijah - po navadi do 50 zagonov, potem pa konec - to pa nič ne pomaga. Pri teh programih se ne splača gledati na denar, pač pa pogledati, če je program kvaliteten, kako poteka knjiženje in tako. Na internetu je dosti ponudnikov. Lp:D
trga
Novinec
Novinec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a trga »

je mi je kar zdelo, da ne gre to kar tako:). Itak tudi programerji morajo jesti.

hvala za nasvet

s.p. - sami papirji
kaltrzic
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a kaltrzic »

Dragi Trga, Zastonj je že zdavnaj umrl! V naši informacijski družbi so papirji (še posebej pa podatki na elektronskih medijih) nekaj takega, kot so bile v kameni dobi kamnite sekire, zato jih ne morete jemati "s ta levo"! Pa lepo pozdravljeni!
lukec2
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a lukec2 »

MOJ NASVET :wink:Raje odštejte nekaj več denarja, kajti pri poceni ali brezplačnih programih rade nastanejo težave.Kdor malo plača, dvakrat plača!

Marija
natasa2
Računovodja
Računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a natasa2 »

Kdor malo plača tudi večkrat dela.

LP
Nataša
Darja_D
Začetnik
Začetnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Darja_D »

Preberi temo:

Klepet med obiskovalci portala
- Razno
- Računalniški program

Strinjam se z ostalimi. Raje ne šparaj pri programu za knjiženje, ker boš imel na koncu preveč dela. Ali pa najami servis.

Darja
kvasja
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a kvasja »

Pri manjši količini podatkov si sama pomagam kar z exelom, v katerega knjižim dnevnik, potem pa naprej urejujem po kontnih karticah.
simonas
Začetnik
Začetnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a simonas »

Vseeno je boljsi malo drazji program. Jaz sem imela najprej program, ki je bil v osnovi dokaj poceni, pa sem morala vsako dodatno malenkost placati, tako da skupni znesek ni bil vec nizek, pa se vzdrzevanje je porazno. Tudi sam program mi ni bil vsec in sem veckrat izgubila podatke.

Sedaj pa smo kupili program, ki je sicer precej drazji a funkcionira. Ce pa se kaj zatakne, pa mi pridejo popravit.

Simona

Simona
okarina
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a okarina »

se strinjam, da brezplačnih programov ni in je tudi prav tako. Mislim pa da ni veliko razlik pri programih med s.p. in d.o.o. , tako, da izbiro je velika. Paziti je potrebno pri kontnem planu!
:oops:
Soncek
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a Soncek »

se strinjam, da brezplačnih programov ni in je tudi prav tako. Mislim pa da ni veliko razlik pri programih med s.p. in d.o.o. , tako, da izbiro je velika. Paziti je potrebno pri kontnem planu!
-------------------------------------------------------------------

:)
mark_msee
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a mark_msee »

Pozdravljeni.. v našem podjetju uporabljamo nemški program, kjer imate precej opcij odprtih... tako, da ga lahko uporabljate tudi v SLO... formularje si pač naredite sami v List designer menuju v slovenščini (zaradi strank pač), to je tisto kar SLO programi navadno nimajo in pričnete z delom... edina pomankljivost je, da so menuji v nemščini... vendar enostavno ko pasulj. Malo domišlije je pač potrebno imeti glede jezika. Mi program uporabljamo od 1/1/2004 in računovodski servis nima problemov. Dela super! CENA 60 EUR... no pri nas bi tak program stal približno 200.000,00 do 250.000,00 SIT. Pa še tam imate omejene možnosti!
Odgovori