GZS - Končno
Moderator: Mirko Zbačnik
GZS - Končno
Končno smo dočakali: danes je parlament sprejel zakon o prostovoljnem članstvu v GZS. Kaj mislite, koliko bodo zdaj dobili vsak mesec? 
Za čisto nič smo plačevali 3.000 sit na mesec. Še revije nismo več dobivali. Pa saj nismo imeli kaj početi. Ali lahko mi kje za 0 dobimo 3.000 sit na mesec? Pa še DURS je odtegnil in obračunal obresti in stroške, če nisi plačal. Se pa strinjam, da je OZS bistveno boljša oz. sploh ni primerjave v kvaliteti. 
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Končno, res končno so popravili ustavno napako, katero je podpiralo celo ustavno sodišče.
Če se bom slučajno včlanil, se bom v OZS. Za GS ni šans, to je združenje velikih podjetji.
Sedaj, ko je članstvo postovoljno, se bo verjetno čutil vpliv tržnega gospodarstva tudi pri njih. Bodo vsaj deležni tistega, česar privoščijo svojim članom
.
Če se bom slučajno včlanil, se bom v OZS. Za GS ni šans, to je združenje velikih podjetji.
Sedaj, ko je članstvo postovoljno, se bo verjetno čutil vpliv tržnega gospodarstva tudi pri njih. Bodo vsaj deležni tistega, česar privoščijo svojim članom
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Hojla!
Prostovoljno članstvo velja samo za GZS ali tudi za OZS in OOZ?
Jaz sicer GZS ne plačujem članstva, ker imam 100% obrtno dejavnost, zato pa plačujem mesečno OZS in OOZ cca. 8000 za 3 revije, ki jih dobim.
Bi za te dinarčke raje kako fancy romantično večerjico privoščila sebi in možeku...
Lep pozdrav!
Prostovoljno članstvo velja samo za GZS ali tudi za OZS in OOZ?
Jaz sicer GZS ne plačujem članstva, ker imam 100% obrtno dejavnost, zato pa plačujem mesečno OZS in OOZ cca. 8000 za 3 revije, ki jih dobim.
Bi za te dinarčke raje kako fancy romantično večerjico privoščila sebi in možeku...
Lep pozdrav!