Knjigovodinja mi dela "sranje"

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

tisdno
Računovodja
Računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a tisdno »

Mislim, da bi dala kapo dol pred takih računovodjem, kot je Mirko. In vsi bi se morali zgledovati po njemu. Res je, da je od same računovodje oz. računovodkinje odvisno, ali te pokliče in ti pove, kaj misli o določeni stvari, res je tudi, da ji ni treba, tako kot pravi Anka. Ampak računovodja bi se moral zavedati, kaj to pomeni nekomu, ki mu je knjigovodenje in računovodstvo tuje. Če bi se Kaja z računovodjo pogovarjala, če bi imeli bolj pristen odnos, potem najbrž sploh ne bi prišlo do tega, do česar je.

Zato pa jaz pravim, če boš imel takšen kontakt s stranko, mislim, da boš zadovoljen v sebi, stranke bodo zadovoljnje in marsikaj se lahko reši na ta način. Odkar sem članica tega foruma sem velikokrat ugotovila, da mi računovodkinja svetuje narobe in če ne bi bilo vas, bi se lahko to slabo končalo. Samo zato sem se odločila, da sem obiskovala enoletni računovodski tečaj,da vsaj malo vem o stvareh, da se ne zanašam samo na njo.

In takim kot je Mirko res želim, da jim uspe v življenju, ker ni jih veliko, ki se posvetijo svojim strankam. Pa verjemite, ni potrebno veliko. Če to ne narediš z dobro voljo, z nekim dobrim namenom, potem je res bolje, da jo ne pokličeš, če ti je to odveč.

Mirko, naj še jaz pristavim pregovor: "Dober glas seže v deveto vas".
Kaja1
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a Kaja1 »

tisdno napisal/-a:Mislim, da bi dala kapo dol pred takih računovodjem, kot je Mirko. In vsi bi se morali zgledovati po njemu. Res je, da je od same računovodje oz. računovodkinje odvisno, ali te pokliče in ti pove, kaj misli o določeni stvari, res je tudi, da ji ni treba, tako kot pravi Anka. Ampak računovodja bi se moral zavedati, kaj to pomeni nekomu, ki mu je knjigovodenje in računovodstvo tuje. Če bi se Kaja z računovodjo pogovarjala, če bi imeli bolj pristen odnos, potem najbrž sploh ne bi prišlo do tega, do česar je.

Zato pa jaz pravim, če boš imel takšen kontakt s stranko, mislim, da boš zadovoljen v sebi, stranke bodo zadovoljnje in marsikaj se lahko reši na ta način. Odkar sem članica tega foruma sem velikokrat ugotovila, da mi računovodkinja svetuje narobe in če ne bi bilo vas, bi se lahko to slabo končalo. Samo zato sem se odločila, da sem obiskovala enoletni računovodski tečaj,da vsaj malo vem o stvareh, da se ne zanašam samo na njo.

In takim kot je Mirko res želim, da jim uspe v življenju, ker ni jih veliko, ki se posvetijo svojim strankam. Pa verjemite, ni potrebno veliko. Če to ne narediš z dobro voljo, z nekim dobrim namenom, potem je res bolje, da jo ne pokličeš, če ti je to odveč.

Mirko, naj še jaz pristavim pregovor: "Dober glas seže v deveto vas".
Tako je prav tisdno, tako bom tudi jaz naredila. :) Glede g. Mirka pa res, že po njegovem pisanju lahko določiš, da je dober računovodja, predvsem pa dober človek. Le tako naprej. 8)

Hvala vsem za mnenja, vsa so dobrodošla! Vesela sem, da sem se prijavila na ta forum, res izveš veliko. Si ga že nastavljam za "domačo stran" :wink:

Lep pozdrav vsem! :D
Odgovori