s 1.7. sem se zaposlil v javni upravi kot [b]pripravnik [/b]za dobo 8 mesecev, kar je moja prva zaposlitev.
prosil bi, če mi lahko kdo pomaga glede izračuna neto mesčne plače; in sicer količnik 2,275 pomnožene z vrednostjo izhodiščne mesečne plače za 1. tarifni razred, obremenitve (pripravništvo?) 0,70 količnika, dodatka o usklajevanju plač 0,15 količnika, delovne izkušnje (za vsko leto, jih nimam) 0,5%. (dodatki se odmerijo od osnovne plače).
potni stroški: 2.070 avtobusna karta v eno smer, 4 km kilometrine v eno smer. upravičen do povračila z določili uredbe o povračilu stroškov prevoza ur. l. rs št. 86/02
malica: znesek malice?
kako je pa z dopustom oz. regresom, koliko dni dopusta mi pripada (VII. stopnja izobrazbe) in ali mi pripada znesek regresa za letošnje leto ter približna višina.
hvala za vse vaše odgovore.
plača, regres, dopust -NUJNO
Moderator: Mirko Zbačnik
Žal ne vem koliko je osnovni razred za javno upravo, nekje okoli 105.000 je bil. Ko najdete ta znesek potem množite s koeficenti in bi morali dobiti.
Za regres vam lahko povem, da ga dobite polovice, kot tudi dopusta. Kaj pomeni polovica pa vam žal ne morem povedati.
Za regres vam lahko povem, da ga dobite polovice, kot tudi dopusta. Kaj pomeni polovica pa vam žal ne morem povedati.
LP, Jam
www.informatiki-on.net
www.informatiki-on.net
Očitno je, da ne delam za javno upravo
Kaj pa je 105 tisoč (plačni razred, tarifni razred, osnovni koeficient)?
Kaj pa je 105 tisoč (plačni razred, tarifni razred, osnovni koeficient)?
LP, Jam
www.informatiki-on.net
www.informatiki-on.net