plača, regres, dopust -NUJNO

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
sini
Novinec
Novinec

plača, regres, dopust -NUJNO

Odgovor Napisal/-a sini »

s 1.7. sem se zaposlil v javni upravi kot [b]pripravnik [/b]za dobo 8 mesecev, kar je moja prva zaposlitev.

prosil bi, če mi lahko kdo pomaga glede izračuna neto mesčne plače; in sicer količnik 2,275 pomnožene z vrednostjo izhodiščne mesečne plače za 1. tarifni razred, obremenitve (pripravništvo?) 0,70 količnika, dodatka o usklajevanju plač 0,15 količnika, delovne izkušnje (za vsko leto, jih nimam) 0,5%. (dodatki se odmerijo od osnovne plače).

potni stroški: 2.070 avtobusna karta v eno smer, 4 km kilometrine v eno smer. upravičen do povračila z določili uredbe o povračilu stroškov prevoza ur. l. rs št. 86/02

malica: znesek malice?

kako je pa z dopustom oz. regresom, koliko dni dopusta mi pripada (VII. stopnja izobrazbe) in ali mi pripada znesek regresa za letošnje leto ter približna višina.

hvala za vse vaše odgovore.
jambolaja
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a jambolaja »

Žal ne vem koliko je osnovni razred za javno upravo, nekje okoli 105.000 je bil. Ko najdete ta znesek potem množite s koeficenti in bi morali dobiti.

Za regres vam lahko povem, da ga dobite polovice, kot tudi dopusta. Kaj pomeni polovica pa vam žal ne morem povedati.
helena
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a helena »

Osnovni koef. je 55536 :ssirok:
jambolaja
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a jambolaja »

Očitno je, da ne delam za javno upravo :oops:
Kaj pa je 105 tisoč (plačni razred, tarifni razred, osnovni koeficient)?
Odgovori