Imam problem: ko se odjavim s foruma, mi napiše "uspešno ste se idjavili"; smatram, da sem s tem odjavljena. Ko se po večih dneh ali še v istem dnevu hočem spet prijaviti, piše "prijavljeni ste kot..."
V čem je problem odjave, oz.na kaj lahko vpliva, če sem še vedno prijavljena in dokončno ugasnem računalnik? Kako ravnati?LP
Odjava s foruma
Še ena težava se meni pojavlja v zvezi s prijavo in odjavo - nove teme (rožnate mape). Če se namreč odjavim, se mi pri naslednji prijavi pravilno pokažejo nove teme (od zadnjega obiska), čim pa pošljem odgovor na eno temo, so takoj vse mape rožnate (tudi v ostalih forumih). Se da kaj narediti?
Pozdrav!
Anela
Pozdrav!
Anela
-
Spiko
- Programer gosposke mogote

- Kraj: Saint Barthelemy
- Kontakt:
Žal ne vem, zakaj se pojavlja Vaša težava. Osebno bi jo rešil tako, da bi imel v enem oknu odprt pregled strani (vijolične mape), povezavam pa bi sledil tako, da bi jih desnokliknil in izbral Odpri v novem oknu (open in new window).
Druga možnost je uporaba povezave Aktivne teme (nad gumbom odjava) in nastavitev željene starosti prikazanih strani.
Druga možnost je uporaba povezave Aktivne teme (nad gumbom odjava) in nastavitev željene starosti prikazanih strani.