Odjava s foruma

Povejte nam, kaj mislite o nas, kako bi nas še izboljšali, predlagajte vsebine ...
Odgovori
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odjava s foruma

Odgovor Napisal/-a uni »

Imam problem: ko se odjavim s foruma, mi napiše "uspešno ste se idjavili"; smatram, da sem s tem odjavljena. Ko se po večih dneh ali še v istem dnevu hočem spet prijaviti, piše "prijavljeni ste kot..."
V čem je problem odjave, oz.na kaj lahko vpliva, če sem še vedno prijavljena in dokončno ugasnem računalnik? Kako ravnati?LP
Spiko
Programer gosposke mogote
Kraj: Saint Barthelemy
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Spiko »

Pa res, sploh nisem opazil :) Hvala.
Če ste preijavljeni vpliva edino na to, da lahko kdo uporabi vaš račun za objavljanje na forumu, če ima dostop do vašega računalnika. Bom pa pogledal in poskušal spremeniti to napako. Lep pozdrav, Spiko
Spiko
Kontakt:

Mislim, da sem popravil. Če vam še vedno piše, da ste prijavljeni poskusite, po odjavi, osvežiti stran.
Anela
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a Anela »

Še ena težava se meni pojavlja v zvezi s prijavo in odjavo - nove teme (rožnate mape). Če se namreč odjavim, se mi pri naslednji prijavi pravilno pokažejo nove teme (od zadnjega obiska), čim pa pošljem odgovor na eno temo, so takoj vse mape rožnate (tudi v ostalih forumih). Se da kaj narediti?
Pozdrav!

Anela
Spiko
Kontakt:

Žal ne vem, zakaj se pojavlja Vaša težava. Osebno bi jo rešil tako, da bi imel v enem oknu odprt pregled strani (vijolične mape), povezavam pa bi sledil tako, da bi jih desnokliknil in izbral Odpri v novem oknu (open in new window).

Druga možnost je uporaba povezave Aktivne teme (nad gumbom odjava) in nastavitev željene starosti prikazanih strani.
Odgovori