Službeno potovanje:
osebi moram povrniti pri plači materialne stroške tega potovanja - imam račun; potovala je z avtobusom - plača zavod. Ali moram napisati potni nalog?
Hvala, lp
Službeno potovanje in materialni str.
Moderator: Mirko Zbačnik
Račun sem dobila danes, službeno potovanje pa je bilo prejšnji mesec, nalog ni bil napisan. Ali lahko napišem nalog z današnjim datumom, za službeno pot prejšnjega meseca?
Še en primer: imam nalog za službeno potovanje, račun, kot strošek in že narejen obračun za prejšnji mesec in tudi izplačilo pri plači oktober. Oseba mi je danes prinesla še en račun za to isto potovanje...? Ali napišem nov nalog?
Hvala, lp
Še en primer: imam nalog za službeno potovanje, račun, kot strošek in že narejen obračun za prejšnji mesec in tudi izplačilo pri plači oktober. Oseba mi je danes prinesla še en račun za to isto potovanje...? Ali napišem nov nalog?
Hvala, lp
Prav je, da se potni nalog napiše preden se potovanje začne. Sam obračun pa v roku 8 dni po vrnitvi. Prepričana sem, da boste naredili tako, da ne boste v prekršku. V bodoče pa z internimi navodili zagotovite, da bo dokumentacija v rednem roku prišla do vas. Vsi zaposleni se morajo držati določenih pravil.
Lp.
Lp.