pozdravljeni!
Delam dipl. nalogo, pa iščem določene uporabnike proračuna, ki imajo večji tržni delež kot je 60%. Ali mi lahko kdor pomaga in svetuje, kje lahko najdem seznam, informacijo o tem?
Ali se mi lahko kdo javi, če je takšen uporabnik?
prosim, prosim.... Do danes sem se namreč srečevale le s takšnimi, ki imajo par %, torej skrbi za njih država, občina,... na katerih mestih bi pa našla ostale, pa koliko jih sploh je, bi mi bila pa resnično bogata informacija. Hvala, Hvala!
m
tržni delež določenega uporabnika
Moderator: Mirko Zbačnik
Določeni uporabniki proračuna so: javni zavodi, javne agencije in ostali posredni proračunski uporabniki. Če bi iskali med javnimi zavodi, ki so lahko: inštituti, bolnišnice, zdravstveni domovi: npr. Klinični center Ljubljana (Univerzitetni klinični center); v kulturi: Cankarjev dom, Filmski studio Viba film, Moderna galerija, NUK, Kobilarna Lipica, SNG Maribor in Ljubljana,; raziskovalni javni zavodi: Javni raziskovalni zavod Inštitut Jožef Štefan itd.
Lahko pa poskusite na Statističnem uradu RS oziroma na AJPES-u, kjer se zbirajo podatki iz letnih poročil (tudi za zavode oziroma določene uporabnike proračuna).
LP
Lahko pa poskusite na Statističnem uradu RS oziroma na AJPES-u, kjer se zbirajo podatki iz letnih poročil (tudi za zavode oziroma določene uporabnike proračuna).
LP
odbitni delež
Imam kolegico, ki dela v zavodu z odbitnim deležem, ki ga iščete.
Če želite, pokličite na tel. 02 2284216.
Lep pozdrav.
Če želite, pokličite na tel. 02 2284216.
Lep pozdrav.