tržni delež določenega uporabnika

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
mojca1
Nov član
Nov član

tržni delež določenega uporabnika

Odgovor Napisal/-a mojca1 »

pozdravljeni!

Delam dipl. nalogo, pa iščem določene uporabnike proračuna, ki imajo večji tržni delež kot je 60%. Ali mi lahko kdor pomaga in svetuje, kje lahko najdem seznam, informacijo o tem?
Ali se mi lahko kdo javi, če je takšen uporabnik?
prosim, prosim.... Do danes sem se namreč srečevale le s takšnimi, ki imajo par %, torej skrbi za njih država, občina,... na katerih mestih bi pa našla ostale, pa koliko jih sploh je, bi mi bila pa resnično bogata informacija. Hvala, Hvala!
m
helena
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a helena »

Težko bi ugibala, ker je res večina takšnih, ki imajo tržne dejavnosti samo za kakšen %. Lahko, da bi bil v tem kakšen dijaški ali študentski dom (recimo na obali), ali mogoče gledališče, Narodni dom MB ... bom držala pesti, da boste kaj našli, mogoče bi poizkusili povprašati na davčni
slovan
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a slovan »

Določeni uporabniki proračuna so: javni zavodi, javne agencije in ostali posredni proračunski uporabniki. Če bi iskali med javnimi zavodi, ki so lahko: inštituti, bolnišnice, zdravstveni domovi: npr. Klinični center Ljubljana (Univerzitetni klinični center); v kulturi: Cankarjev dom, Filmski studio Viba film, Moderna galerija, NUK, Kobilarna Lipica, SNG Maribor in Ljubljana,; raziskovalni javni zavodi: Javni raziskovalni zavod Inštitut Jožef Štefan itd.

Lahko pa poskusite na Statističnem uradu RS oziroma na AJPES-u, kjer se zbirajo podatki iz letnih poročil (tudi za zavode oziroma določene uporabnike proračuna).

LP
lonja
Nov član
Nov član

odbitni delež

Odgovor Napisal/-a lonja »

Imam kolegico, ki dela v zavodu z odbitnim deležem, ki ga iščete.
Če želite, pokličite na tel. 02 2284216.

Lep pozdrav.
Odgovori