Oddaja Davka na dobiček

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
AAA
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: Slovenia

Oddaja Davka na dobiček

Odgovor Napisal/-a AAA »

Ali se že dobi program za oddajo Davka na dobiček pravnih oseb. Na davčni upravi piše, "program". Meni ga ne odpira.
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a pamps »

Nikumur se še ne odpira, ker ga še ni....samo pripravili so si teren in mu določili mesto, kjer ga bomo našli, ko bo (včasih so vsaj zapisali, kdaj približno bo program na voljo; letos tega podatka še nisem našla).
Janina1
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a Janina1 »

Ne razumem zakaj gre pri teh stvareh vse tako počasi. Saj smo že 22.2.Jaz sem si obrazec sprintala ven, da napišem na roke in da se počasi znebim leta 2006...A mislite, da je obrazec sploh taprav? Da ne bo slučajno še kaj spremenjen..

Hvala za mnenje.
Lepo vas pozdravljam.

Bodi zmeren na vseh področjih, tudi v zmernosti. Oskar Wilde 8)
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a pamps »

Pri nas je vedno vse zadnji hip..... kolega včeraj ni mogel oddati obračuna ddv, pa jih je klical in dobil informacijo, naj odda ročni obrazec, ki ga dobi lahko tudi na spletu, saj se jim nekaj sesuva....

Tudi jaz si pomagam s obrazcem, objavljenim v UL, ter navodili in vsebina se verjetno ne bo spremenila, razen če ne bo v UL objavljena kakšna sprememba....morda pa ne bi bilo slabo, če popravijo tisto na koncu, ko izračunamo akontacijo za leto 2007...... ker za leto 2007 že velja nov ZDDPO in nova davčna stopnja, je res nepošteno, da bomo akontacije plačevali po stari stopnji, le zato, ker obračun delamo po starem ZDDPO!
Janina1
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a Janina1 »

UUU, ta z ddv-jem ja pa kruta. Najbolje je zaupati lastni glavi in papirju, ki ga že držiš v rokah. Hecne so tudi zadeve, ki jih najdeš npr. v URL, možnosti so samo "rokica", torej direktno pisati ne moreš in tudi ni možnosti "shrani", torej samo print in piši....
V zdajšnjih časih računalnikov...

Uživajte, lep dan bo. :roll:
Lepo vas pozdravljam.

Bodi zmeren na vseh področjih, tudi v zmernosti. Oskar Wilde 8)
3739
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a 3739 »

Ko smo že pri DDV po novem ni potrebno oddajati več popravkov. Kaj pa za pridobitev.

Če ne bomo oddali popravka za pridobitev ne bo usklajeno z intrastatom nas bodo pa takrat gnjavili.

Kakšno je vaše mnenje
tejaš
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a tejaš »

A se še vedno ne more naložiti programa ?
Jaz sem pa mislila, da ne znam. :oops:
Odgovori