Oddaja Davka na dobiček
Moderator: Mirko Zbačnik
Oddaja Davka na dobiček
Ali se že dobi program za oddajo Davka na dobiček pravnih oseb. Na davčni upravi piše, "program". Meni ga ne odpira.
Ne razumem zakaj gre pri teh stvareh vse tako počasi. Saj smo že 22.2.Jaz sem si obrazec sprintala ven, da napišem na roke in da se počasi znebim leta 2006...A mislite, da je obrazec sploh taprav? Da ne bo slučajno še kaj spremenjen..
Hvala za mnenje.
Hvala za mnenje.
Lepo vas pozdravljam.
Bodi zmeren na vseh področjih, tudi v zmernosti. Oskar Wilde
Pri nas je vedno vse zadnji hip..... kolega včeraj ni mogel oddati obračuna ddv, pa jih je klical in dobil informacijo, naj odda ročni obrazec, ki ga dobi lahko tudi na spletu, saj se jim nekaj sesuva....
Tudi jaz si pomagam s obrazcem, objavljenim v UL, ter navodili in vsebina se verjetno ne bo spremenila, razen če ne bo v UL objavljena kakšna sprememba....morda pa ne bi bilo slabo, če popravijo tisto na koncu, ko izračunamo akontacijo za leto 2007...... ker za leto 2007 že velja nov ZDDPO in nova davčna stopnja, je res nepošteno, da bomo akontacije plačevali po stari stopnji, le zato, ker obračun delamo po starem ZDDPO!
Tudi jaz si pomagam s obrazcem, objavljenim v UL, ter navodili in vsebina se verjetno ne bo spremenila, razen če ne bo v UL objavljena kakšna sprememba....morda pa ne bi bilo slabo, če popravijo tisto na koncu, ko izračunamo akontacijo za leto 2007...... ker za leto 2007 že velja nov ZDDPO in nova davčna stopnja, je res nepošteno, da bomo akontacije plačevali po stari stopnji, le zato, ker obračun delamo po starem ZDDPO!
UUU, ta z ddv-jem ja pa kruta. Najbolje je zaupati lastni glavi in papirju, ki ga že držiš v rokah. Hecne so tudi zadeve, ki jih najdeš npr. v URL, možnosti so samo "rokica", torej direktno pisati ne moreš in tudi ni možnosti "shrani", torej samo print in piši....
V zdajšnjih časih računalnikov...
Uživajte, lep dan bo.
V zdajšnjih časih računalnikov...
Uživajte, lep dan bo.
Lepo vas pozdravljam.