dober računovodja
Moderator: Mirko Zbačnik
dober računovodja
Lep pozdrav.
Kdo mi lahko priporoči dobrega računovodja?
Koliko stane?
Koliko stane?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal milka2</i>
<br />Lep pozdrav.
Koliko stane?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Lep dan želim. Danica
//<i>Kot so že ugotovili ostali člani foruma, reklam žal ne dovoljujemo
Nina </i>
<br />Lep pozdrav.
Koliko stane?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Lep dan želim. Danica
//<i>Kot so že ugotovili ostali člani foruma, reklam žal ne dovoljujemo
Nina </i>
Sem upala, da boste sami ugotovili, da je ob vpisu na forum <b>zapisano</b>, da <b>ne dovoljujemo reklam</b>. Zato sem tudi napisala povezavo, kjer lahko preberete seznam servisov, k oglašujejo na naši strani, in pogoje za oglaševanje računovodskih servisov na naši strani.
Žal pa tudi mi nismo vsemogočni in me moremo slediti prav vsem temam v forumu ...
V bodoče lahko kadarkoli pošljete e-pismo na moj ali Marjetin naslov in naju obvestite o nepravilnostih (na vrhu kliknete "pišite nam" ali kliknete na znakec za pismo nad mojimi odgovori, tudi na glavni strani sta najina naslova zapisana kar nekajkrat).
Hvala za razumevanje
LP, Nina
Žal pa tudi mi nismo vsemogočni in me moremo slediti prav vsem temam v forumu ...
V bodoče lahko kadarkoli pošljete e-pismo na moj ali Marjetin naslov in naju obvestite o nepravilnostih (na vrhu kliknete "pišite nam" ali kliknete na znakec za pismo nad mojimi odgovori, tudi na glavni strani sta najina naslova zapisana kar nekajkrat).
Hvala za razumevanje
LP, Nina
Hmm ...
Tole je forum/klepetalnica ...
V odgovorih/vprašanjih/temah tukaj ne dovoljujemo reklam - ker vam jih pač ne moremo zaračunati.
http://www.racunovodja.com/vpis_in_oglasevanje.asp - na tem naslovu pa si lahko ogledate cenik in pogoje oglaševanja
Tole je forum/klepetalnica ...
V odgovorih/vprašanjih/temah tukaj ne dovoljujemo reklam - ker vam jih pač ne moremo zaračunati.
http://www.racunovodja.com/vpis_in_oglasevanje.asp - na tem naslovu pa si lahko ogledate cenik in pogoje oglaševanja