klicanje računovodja

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
TheAngel
Nov član
Nov član

klicanje računovodja

Odgovor Napisal/-a TheAngel »

Rada bi vas vprašala kaj storite če naletite na stranko - mali s.p. z malo papirologije, 3 zaposlenimi... Nič posebnega.
Redno plačuje AMPAK nenehno kliče?
V eni uri tudi po 6 X z vprašanji, ki bi bile bolj namenjene klepetu ob kavici s sprijateljico kot pa računovodja. Da kliče po parkrat dnevno z vprašanji enakimi tistim pretekli teden. In nenehnimi vprašanji "ali jaz sem plačala..." če ima doma vppolged v spletno banko.

Vse se mi zdi zelo moteče. Izguba časa. Ko delaš plačo je najmanj kar je prijetno klic z brezveznim vprašanjem. Dejstvo pa je, da nimava enakega pojmovanja kaj je nujno in kaj pomembno in kaj je "klepet oz čvek".

Prosim za kakršno koli idejo - izkušnjo - pooč

HVALA in lep (neprevroč) torek
jambolaja
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a jambolaja »

Probajte zmanjšat število klicev s tem da te postanejo zaračunljivi. Recimo, da v mesečni pavšal vklujučite 2h telefonske podpore. Vse kar je čez pa mu zaračunajte.
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Lahko bi tudi omejili čas, ko vas lahko pokliče npr. vsak dan od 12-15 ure. Tako bi lahko dopoldne v miru delali, kar imate.
LP :)
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Hmmm... moj večni problem :spomezik:! Ne morem si kaj, jaz se s strankami veliko pogovarjam, vmes seveda tudi kaj svetujem - če znam. Delujem tako, da hodim k strankam in ob kavici se pač klepeta. Saj to ni težko, a ne? Sicer je pa stvar posameznika, kako obravnava svetovanje. Stranki zaupam tudi trifo svetovanja. Upam, da to cenijo.

Ne vem, mogoče to ni ravno v "prid" poslu, a veliko mi pomenijo dobri odnosi. :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori