Rada bi vas vprašala kaj storite če naletite na stranko - mali s.p. z malo papirologije, 3 zaposlenimi... Nič posebnega.
Redno plačuje AMPAK nenehno kliče?
V eni uri tudi po 6 X z vprašanji, ki bi bile bolj namenjene klepetu ob kavici s sprijateljico kot pa računovodja. Da kliče po parkrat dnevno z vprašanji enakimi tistim pretekli teden. In nenehnimi vprašanji "ali jaz sem plačala..." če ima doma vppolged v spletno banko.
Vse se mi zdi zelo moteče. Izguba časa. Ko delaš plačo je najmanj kar je prijetno klic z brezveznim vprašanjem. Dejstvo pa je, da nimava enakega pojmovanja kaj je nujno in kaj pomembno in kaj je "klepet oz čvek".
Prosim za kakršno koli idejo - izkušnjo - pooč
HVALA in lep (neprevroč) torek
klicanje računovodja
Moderator: Mirko Zbačnik
Probajte zmanjšat število klicev s tem da te postanejo zaračunljivi. Recimo, da v mesečni pavšal vklujučite 2h telefonske podpore. Vse kar je čez pa mu zaračunajte.
LP, Jam
www.informatiki-on.net
www.informatiki-on.net
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Hmmm... moj večni problem
! Ne morem si kaj, jaz se s strankami veliko pogovarjam, vmes seveda tudi kaj svetujem - če znam. Delujem tako, da hodim k strankam in ob kavici se pač klepeta. Saj to ni težko, a ne? Sicer je pa stvar posameznika, kako obravnava svetovanje. Stranki zaupam tudi trifo svetovanja. Upam, da to cenijo.
Ne vem, mogoče to ni ravno v "prid" poslu, a veliko mi pomenijo dobri odnosi.
Ne vem, mogoče to ni ravno v "prid" poslu, a veliko mi pomenijo dobri odnosi.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko