Prosim za pomoč
Razlika med registrom OS in glavno knjigo
Moderator: Mirko Zbačnik
Razlika med registrom OS in glavno knjigo
V prejšnjem programu so imeli register OS in glavno knjigo ločeno, tako da so imeli dvojno delo, zdaj se je pa program menjal in je vse v enem. Ko sem vse vnesla v nov program in pregledala, sem ugotovila, da razlika med glavno in registrom ni točna. Razlika je pa nastala, ker iz registra so dali ven, kar ni bilo več v uporabi v glavni knjigi pa ne! Zanima me kako naj rešim ta problem, kam naj dam razliko?
Prosim za pomoč
Prosim za pomoč
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Inventura 2007
Če ni ničesar,nobenih zapisnikov o odpisu ali uničenju, bi jaz naredila inventuro osnovnih sredstev 31.12.2007, in ugotovila eventuelne manjke osnovnih sredstev in po inventurnem zapisniku dala v izbris. Ne bi kar knjižila brez osnove, ker je temeljna računovodska knjiga glavna knjiga in ne moreš kar usklajevati z analitiko kar tako.
Boste imeli pa problem, če so bile za ta OS koriščene olajšave pri davku od dobička, kot je napisano, in so osn. sredstva mlajša od pet let. Upam, da imate dostopen register, kaj je bilo sploh notri.
LP
Boste imeli pa problem, če so bile za ta OS koriščene olajšave pri davku od dobička, kot je napisano, in so osn. sredstva mlajša od pet let. Upam, da imate dostopen register, kaj je bilo sploh notri.
LP