DDV 1.1.2008
Moderator: Mirko Zbačnik
-
mala novinka
- Računovodski vajenec

- Kraj: ljubljana
DDV 1.1.2008
Živjo,
nekje sem zasledila, da bodo pri ddv-ju s 1.1.2008 nekatere spremembe... a mi lahko kdo svetuje, kje si lahko o teh spremembah preberem, namreč nekaj sem iskala ampak brezuspešno...
hvala...
nekje sem zasledila, da bodo pri ddv-ju s 1.1.2008 nekatere spremembe... a mi lahko kdo svetuje, kje si lahko o teh spremembah preberem, namreč nekaj sem iskala ampak brezuspešno...
hvala...
nevednost ni lepa čednost
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Kot sem nekje zasledil, bodo poenostavljeni obrazci, na primer priloga A (za tiste, ki obračunavate DDV po plačani realizaciji ( http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.g ... BE/110.pdf )
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
mala novinka
- Računovodski vajenec

- Kraj: ljubljana
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Tu sta PRAVILNIK o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o izvajanju Zakona o davku na dodano vrednost in OBVESTILO o potrditvi iz 148. člena Zakona o davku na dodano vrednost, iz Uradnega lista RS 52/2007.
Lotica, hvala - sem rastresene narave
- vem, da sem nekje bral o novostih, a se nisem mogel spomni kje in mala novinka, hiti počasi
.
Lotica, hvala - sem rastresene narave
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

To niso stare novosti, ampak se nanašajo na Pravilnik o spremembah in novostih o izvajanju zakona o DDV iz uradnega lista 52/07.
Škoda, da nimate revije IKS, ker je zelo dobra in v njej najdete vse novosti s področja računovdstva, davkov, financ .....pojasnjene in napisane na (navadnim ljudem) razumljiv način.
Škoda, da nimate revije IKS, ker je zelo dobra in v njej najdete vse novosti s področja računovdstva, davkov, financ .....pojasnjene in napisane na (navadnim ljudem) razumljiv način.
Ponavljam - na spletni strani MF je predlog Pravilnika o spremembi... z dne 29.11.07 (ki naj bi začel veljati 1.1.08), kar pomeni, da bodo novosti, ki jih obdeluje IKS, očitno spremenjene v zadnjem hipu --kot smo že navajeni. Počakati je treba zadnji U.L., preden se lotiš karkoli študirat za naprej. LP
Tako je !starči napisal/-a:na spletni strani MF je predlog Pravilnika o spremembi... z dne 29.11.07 (ki naj bi začel veljati 1.1.08...
http://www.mf.gov.si/slov/dav_car/predpisi_predlogi.htm
V UL pa ta pravilnik še ni objavljen.