vse kar je potrebno oddajati DURSU!

Moderator: Mirko Zbačnik

starči
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a starči »

Sem se opravičil za pretirano reakcijo, pa se bom še enkrat, še zlasti ker se je potem izkazalo, da sandra sploh ni začetnik oziroma brez izkušenj v tej branži (kot sem narobe razbral iz osnovnega vprašanja), , pa še podporo ima v žlahti in službi . Torej , Sandra, oprostite in korajžno naprej!

Štejerka, kar se moje kuhe tiče, je pa še bolj neužitna od moje pisarije.

MG, lahko Vam zagotovim, da je bil moj začetek totalno drugačen : takrat (v prazgodovini) še ni bilo spleta.

Še enkrat se bom posul s pepelom ( če ga bom sploh kje dobil, tukaj kurijo samo nafto), pa lep pozdrav.
MG
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a MG »

starči
MG, lahko Vam zagotovim, da je bil moj začetek totalno drugačen : takrat (v prazgodovini) še ni bilo spleta.

Ne, ampak vedno se je našla kakšna "dobra teta", ki nas je posvetila v skrivnosti računovodstva. :wink:
Le kaj bi takrat brez dobrih tet, vstrajnosti in tudi upali smo si. In prav je tako.
starči
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a starči »

MG: Vse to o tetah in stricih drži (tudi zame), samo takrat ne vem za nobenega, da bi začel na svoje, ne da bi bil prej vajenec - toliko se pa vseeno nis(m)o upali. Zdaj pa so drugi časi in prav imate - tako je prav! lp
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

V mojem primeru je bilo zraven kopica naključij, če se ne bi zgovile, bi vlak odpeljal. IN v kolikor se ne bi zgodile ravno takrat, bi vlak odpeljal. To sem spoznal šele kasneje. :spomezik:

Brez "tet", prakse in seveda spleta, ne gre več.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori