tudi pri nas smo dobili omenjene čestitke (invalidi slike z usti) prvič v lanskem letu. Res da ni obvezno da jih plačaš vendar smo jih. Za omenjeno plačilo so na poslali račun. Torej ni nobenih problemov. Dodala bi samo še to. Nimajo vsi možnosti da bi prodajali v knjigarnah, stojnicah ali drugih mestih. Upam samo, da so denar prejeli ljudje, ki kljub svoji nezmožnosti želijo pokazati da vendarle zmorejo delati.
Vsem en lep začetek tedna.
Lidija
Reklame
Moderator: Mirko Zbačnik
-
gradbeništvo
- Računovodja

- Kraj: Slovenia
- Kontakt:
Vem in verjamem, da jih je še veliko takih kot ste vi, ga. Lidija.
Ga. Anka - preberite, kaj ste napisali. Po eni strani "žal mi je, da sem odprla to temo", potem takoj pa "smo nemoralni ..." ali nekaj podobnega.
Glejte, kdor hoče da, kdor noče ne da - pač prosta presoja človeka, posameznika. Morda bi kdo tudi dal, pa nima. Vendar - če misliš, da si naredil nekaj dobrega, potem, vsaj meni, je dan lepši. Pustite ljudi, naj naredijo s temi nesrečnimi čestitkami kar želijo, po svoji presoji in brez slabe vesti.
Vi in jaz pa je mogoče bolje, da si vzameva čas za kakšno strokovno listeraturo iz računovodenja oziroma knjigovodenja, mar ne?
Lep dan
zoa
Ga. Anka - preberite, kaj ste napisali. Po eni strani "žal mi je, da sem odprla to temo", potem takoj pa "smo nemoralni ..." ali nekaj podobnega.
Glejte, kdor hoče da, kdor noče ne da - pač prosta presoja človeka, posameznika. Morda bi kdo tudi dal, pa nima. Vendar - če misliš, da si naredil nekaj dobrega, potem, vsaj meni, je dan lepši. Pustite ljudi, naj naredijo s temi nesrečnimi čestitkami kar želijo, po svoji presoji in brez slabe vesti.
Vi in jaz pa je mogoče bolje, da si vzameva čas za kakšno strokovno listeraturo iz računovodenja oziroma knjigovodenja, mar ne?
Lep dan
zoa
Napisala bom še nekaj o tem. Mogoče sem se narobe izrazila, vendar saj ne gre za to, da ne bi hoteli dati, vendar pa si s tem postavljen pred dilemo. NIč nimam proti njim, vem, da je treba na nek način nekaj dobiti, vendar pa ne na tak način. Če blaga ne naročiš, ga nisi dolžan plačati, pa naj gre še za tako dobro stvar. Zakaj narp. ne dajo v trgovino za prodajo, "če imaš npr. podjetje, ni še rečeno, da imaš veliko vsega". Pa brez zamere, pač je tako moje razmišljanje. Nisem brez srca kot bi se lahko razbralo, vendar sama jaz ne odločam o tem. Kakorkoli že, o tem bo pač potrebno premisliti. S tem ko Ti pošiljajo si postavljen pred dilemo. Če plačaš si v redu, če ne pa
. Malce pretiravam.
P.S. Npr. če plačamo čestitke z gotovino, dobimo račun, ta račun ni potrebno dati v stroške. Pa še to. Ali se lahko sploh DDV odbija.??
Brez zamere LP
P.S. Npr. če plačamo čestitke z gotovino, dobimo račun, ta račun ni potrebno dati v stroške. Pa še to. Ali se lahko sploh DDV odbija.??
Brez zamere LP