Delavec je bil zaposlen za nedoločen čas. Sam je dal odpoved delovnega razmerja. Na njegovo željo - ker je že imel dogovorjeno delo pri drugem delodajalcu - ni bilo odpovednega roka. Regres za let.dop.za 2007 smo mu v celoti izplačali. Ostalo pa mu je 10 dni letnega dopusta. Moramo izdati potrdilo za novega delodajalca koliko dni dopusta še ima neizkoriščenega - na kaj se sklicujemo? Odškodnina za neizkoriščen dopust mu verjetno ne pripada.
Prosim za odgovor, je NUJNO!!!!
Neizkoriščen dopust
Moderator: Mirko Zbačnik
Menim, da mu odškodnina za neizkoriščen dopust ne pripada, saj ZDR govori o tem, da se odškodnina za neizkoriščen dopust izplača v primeru, če delavec ni imel možnosti koristiti dopusta, ker mu delodajalec tega ni omogočil.
V potrdilu mi napišemo koliko dopusta je delavec že koristil za tekoče leto, enako sem dobila tudi od novo zaposlenih in to je po mojem tudi vse - ne vem, zakaj bi se morali na karkoli sklicevati. Koliko je koristil nekdo, ki se na novo zaposli v podjetju je pomembno po mojem zato, ker imajo različne kolektivne pogodbe različne kriterije za dodelitev dopusta in mu je lahko v novem podjetju lahko dodeljeno drugačno število dni dopusta.
LP
V potrdilu mi napišemo koliko dopusta je delavec že koristil za tekoče leto, enako sem dobila tudi od novo zaposlenih in to je po mojem tudi vse - ne vem, zakaj bi se morali na karkoli sklicevati. Koliko je koristil nekdo, ki se na novo zaposli v podjetju je pomembno po mojem zato, ker imajo različne kolektivne pogodbe različne kriterije za dodelitev dopusta in mu je lahko v novem podjetju lahko dodeljeno drugačno število dni dopusta.
LP