prosim, da mi posredujete podatke kolikŠna je bruto osnovna plača za računovodje v majhnem podjetju ( do 30 zaposlenih)
hvala in lep pozdrav
Velike črke so bile samodejno zamenjane z malimi.
Bruto osnovna plača
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: Bruto osnovna plača
538€, če pa je lastnik kolega ali sorodnik, pa 1000€ ali več.
Halo, Jurek, vi bi dali računovodji minimalno plačo???!!! Malo se cenite (če ste računovodja ) ..oz.malo cenite vse nas...
S tem se sploh ne strinjam...bi pa se strinjala z najmanj 800 -1000 euri...ne glede na sorodstvene vezi. Zato tjaž, dobro premislite..računovodja je v podjetju pomemben člen!
lp,
S tem se sploh ne strinjam...bi pa se strinjala z najmanj 800 -1000 euri...ne glede na sorodstvene vezi. Zato tjaž, dobro premislite..računovodja je v podjetju pomemben člen!
lp,
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
-
zakladničarka
- Računovodja

- Kraj: Slovenija
Revizorka ima prav, vendar je povedala tudi premalo. Odvisno je ali imate kakšno pomoč pri delu (referentke), če ne potem, se pogajajte za višjo plačo med 3.000 in 3.500 bruto. Saj ni pomembno koliko je zaposlenih, temveč kaj vse je potrebno narediti, če pa ste zavezani reviziji, potem pa res lahko zahtevate toliko. Pa Srečno!
Kakšen bruto pa bi si zaslužil jaz.
Imam 1,5 let del .izkušenj, vis. izobrazbo, opravljam pa nasledje stvari: vpisujem došle fakture(povp.200/mes), ko se vrnejo jih podpisa jih tudi ustrezno poknjižim., potrjujem dbp. ki se vrnejo. , vpisujem osnovna sredstva, občasno knjižim bančne izpiske, kompenzacije,
prešli smo na nov program-posledično preverjam glavno knjigo s saldakonti dob.-urejam otvoritveno stanje, pripravim fakture za intrastat,..
Če se mi kje zatakne mi pomaga kolegica.
V računov. smo trije šef: ima okoli 4000 bruto, drugi ima isti naziv kot jaz veeliko več del. izkušenj-njegov bruto-3000.
Imam 1,5 let del .izkušenj, vis. izobrazbo, opravljam pa nasledje stvari: vpisujem došle fakture(povp.200/mes), ko se vrnejo jih podpisa jih tudi ustrezno poknjižim., potrjujem dbp. ki se vrnejo. , vpisujem osnovna sredstva, občasno knjižim bančne izpiske, kompenzacije,
prešli smo na nov program-posledično preverjam glavno knjigo s saldakonti dob.-urejam otvoritveno stanje, pripravim fakture za intrastat,..
Če se mi kje zatakne mi pomaga kolegica.
V računov. smo trije šef: ima okoli 4000 bruto, drugi ima isti naziv kot jaz veeliko več del. izkušenj-njegov bruto-3000.