Pozabili oddati obrazec M4/M8
Moderator: Mirko Zbačnik
Pozabili oddati obrazec M4/M8
Firma je pozabila oddati obrazec M4/M8 za leto 2008? Ali obstajajo kazenske določbe in kakšne so? Ali je kdo od vas pozabil oddati obrazec? Kaj ste naredili? Oddali pozneje ali upali, da vas ne bodo odkrili?
Oddaja obrazcev baje še vedno ni zaključena... čimprej vložite zahtevo za pooblastilo oziroma avt. kodo, če je še nimate.... jaz recimo še vedno čakam na eno kodo, pa sem že trikrat dala vlogo... še ni dolgo nazaj pa sem dobila za eno drugo podjetje kodo in oddajala...
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
-
vesna_2004
- Začetnik

- Kraj: Slovenia
Anba, nič bat. Meni se je v preteklih letih večkrat zgodilo, da sem pozabila oddati M4/M8. Enkrat se je celo zgodilo, da so me iz ZPIZa "povabili" da oddam obrazec. Nobenih sankcij ni bilo, četudi je šlo za zamudo v dveh zaporednih letih. Če imate ob reviziji vse podatke lepo porihtane, ne boste nič kaznivani.
Lp, Vesna
Lp, Vesna
-
vesna_2004
- Začetnik

- Kraj: Slovenia
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt: